Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitöl mehet szét állandòa...

Zsebvirág kérdése:

Mitöl mehet szét állandòan egy régi Suzuki kipufogòja?

Figyelt kérdés
Tegnap elött lett megheggesztve, màr megindult egy repedès.

2014. júl. 30. 07:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg annyira odavan, hogy már nem érdemes hegeszteni vagy szimplán béna volt aki csinálta
2014. júl. 30. 08:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Rossz a hegesztés, nem jól van feltéve s valami erő törti el.
2014. júl. 30. 09:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Anno mi is szívtunk egy 90-es Swifttel, kb két havonta hegesztettük a kipufogót. Öreg, a korrodáció miatt el van vékonyodva és nem bírja a kiképzést. Nem kell vele szenvedni, kell nézni alá egy fiatal bontott kipufogót.
2014. júl. 30. 09:04
 4/7 szántóvető ***** válasza:
mivel hegesztették?fogadjunk hogy nem CO-val.a kondenzvíz miatt belülről szétrohad,a hegesztgetés nem segít.inkább vegyél egy újat,nem hiszem hogy sokba kerül és az bírni fogja évekig.
2014. júl. 30. 09:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Utángyártott kipu 10 körül van,és ugyanolyan jó.
2014. júl. 30. 11:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha már volt cserélve a kémény, akkor egy horganyzott dob, cső, van alatta. Az a baj hogy azt a horgany miatt nem is tudod hegeszteni. Anyaga vékony, a horgany-t pedig nem tudod lecsiszolni kívül, belül. Messziről jött ember mondhat akármit. Majd ő meg hegeszti co2val. Persze én meg harangot öntök!

Én is hegesztő vagyok, Awival, mma-val, lángal, co2-val hegesztek. Akármit, akárhol. De a horganyzott dobokat csak taknyolni lehet. Azt is csak kis sikerrel.

5-6 ezerért a helyén meghegesztik, (taknyolják) de utána az eldobós. Ezért érdemesebb inkább újat venni.

2014. aug. 5. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Én még nem galvanizáltattam kottont, újat szoktam venni.

Suzuki kipufogóból pedig minőségit fillérekbe kerül.

2014. aug. 24. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!