98-as ford ka ha felpörög?
Hello!
Hát úgy tűnik, hogy baromi magas az alapjárat. Vagy van a rendes alapjárat, meg van amikor meg felpörög?
Szia!
2002-es Ford Focus, 1.4 Benzin, ugyanezzel a hibával küszködök. Először én is az alapjárati szelepre gondoltam, de olvasva a leírásodat akkor ezek szerint annak a tisztítása nem hozott megoldást. (Én még nem próbáltam)
Azóta sikerült megoldani valahogy a hibát? Ha igen, szeretném tudni, mi volt az oka. Előre is köszönöm.
#3 vagyok. Ma reggel sikerült orvosolni a hibát, leírom, hátha tudok segíteni azoknak, akik hasonló gonddal küzdenek.
Nálam fals levegőt szívott, ami -már így utólag visszagondolva- hallatszódott is. Az én esetemben a szívócsövek alatti gumicsó ugrott le az egyik csonkjáról és így baromi magas fordulatszámon tartotta az autót kuplung kinyomásánál és váltásnál. Én cserélni fogom a csövet, de azt nem tudom, hogy ilyen esetekben kötelező-e cserélni. Állítólag ez tipikus Ford betegség.
Remélem, segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!