Bmw, sebessegvalto csere?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Vettem egy 1999 323i BMW.t..es az erdekelne hogy a sebesseg valtot manualisbol meg e lehet csinaltatni automatara? Ha igen akkor korulbelul mennyibe kerulne ez nekem? Legyen szives aki ert hozza irja le nekem elore is koszonom es bocsi az ekezetekert telorol vagyok2014. júl. 27. 03:35
1/5 anonim válasza:
Sokba kerülne. Egy tisztességes állapotú vagy garanciális felújított automata 3-500 000Ft, plusz a beépítés és a papírmunka. Szerintem úgy 6-7 kiló alaphangon lenne a mutatvány.
2/5 anonim válasza:
-ilyent nem lehet megúszni,csak egy váltócserével ,
-az automatához kell az az elektronika is, ami x fordulatnál fölvált,y fordulatnál meg le,
és ez a stiftesváltós autóból teljesen hiányzik,
3/5 anonim válasza:
Inkább bele se fogjál! Hanem add el így ahogy van és vegyél egy automatát. Kismillió dologban különbözik az automata és a kézi váltós autó, többek között a motorvezérlő elektronikában is, az önmagában is kiteszi a váltó árát (jó, bontottban csak a felét) és akkor még azt installálni is kell ami a can busok világában nem a vezetékek megfelelő helyre dugásával egyenlő, tehát e szerint kalkulálj.
4/5 anonim válasza:
Pontosan: cseréld el automatára ha azt szeretnél. Annyi átalakítással jár, hogy nem éri meg: váltó, a váltó vezérlése, az eltérő alkatrészek (apró rögzítőelemektől a pedálsorig)...
Nem beszélve arról, hogy a forgalmiban szerepel a váltó típusa: így biztos hogy átalakítási engedély is kell a dologhoz, ami még dob az árán egy kicsit.
Én Ford Caprit nézegettem, nekem manuálissal kellett volna, de jó áron csak automatát találtam - akkor utánanéztem, abba az irányba sem lett volna olyan nagyon egyszerű, így hagytam a fenébe.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszt :) akkor ugy nez ki inkabb hagyom ugy ahogy van :)
2014. júl. 27. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!