Honda CRX DelSol ESI 140-150LE lehetséges?
Szerintem pedig teljesen fölösleges elkezdeni újra a Honda vs VW, a benzin vs dízel, stb stb vitát, ami csak gyűlöletet kelt. A kérdező leírásából is látszik, hogy nem normális, bármennyi pénzt rá tudna költeni a sz ros kis CRX-re.
Én is Primerámra költöm minden pénzem;)
Nem tudom mennyi hozható így ki belőle, de szerintem inkább az a fontos, hogy az előző gazdik hogy bántak vele. Ha egy lepukkant elkopott motor van benne, azt hiába chippelteted.
Szeretem a Hondákat, de nem tudom milyen motorok vannak az egyes típusokba. Ha van olyan lehetőség mint a Primeráknál, akkor ennek járnék utána:
Nekem a nagyobb motor 2.0, abból is 2 féle rohangál nálunk. 131 paci alap és 150es GT. A GT és az alap cseréje az szinte semmiből nem tart, jóformán ugyanaz. Tehát ha tönkremegy a motorom, veszek bele (már van is otthon) egy másikat, kicserélem az ecuval együtt aztán jóéjszakát, tuningoltam 20 pacit rajta.
Ha nem GT-t rakok bele, akkor japán belpiacos 190 pacist, ugyanaz az egész motor alapja, sőt, ugyanilyen autóba is gyártották, csak nem európának adták.
Tehát se átalakítás, se semmi nem kell.
én a helyedben megnéznék ilyen lehetőségeket is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!