Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Civic 1.6 vti 160le-s motorral...

Civic 1.6 vti 160le-s motorral jó választás?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy ilyen autót, 2000 körüli évjárattal, szerintetek ha 1 100 000-1 400 000 ft körül venném 200.000 körüli futással az megérné? Tudom hogy hajtják ezeket, ha véletlenül egy széthajtottabb darabot vennék akkor kb plussz egymillióbol meglehetne csinálni pöpecre? Tehát megbizhatóra gyakorlatilag teljesen felújítani? Mik a főbb költségei ennek?
2014. júl. 24. 15:26
 1/2 Beviz Elek ***** válasza:

Nem igazán szeretem a szétszedett motorokat, rengeteg embertől hallottam hogy sosem lesz ugyan olyan jó. Persze talán a kivitelező hozzáértésétől is függ.

Ha nem vagy Civic fan, akkor add el, vegyél másikat, ha szereted, költeni akarsz rá, stb, akkor utánajárnék, hogy mennyi egy esetleg újabb motor nagyobb teljesítménnyel, amire kicserélheted.

Nem, nem a flexelős/hegesztős átépítésre gondolok, hanem az adott motor újabb és erősebb generációjából egy példányt megvenni, átépíteni, stb.

2014. júl. 24. 16:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Attól függ mire kell. Főbb költségei nincsennek a VTI-nek, amíg nincs valami baja. De ha mégis, akkor bizony mélyen a zsebbe kell nyúlni. Jó választás-e? Ha csak egy autót keresel, akkor biztos nem. Ha az a feltétlel, hogy erős legyen, talán akkor sem. Ehhez kicsit azért elvetemültnek kell lenni, próbáld ki és el tudod dönteni majd magad is, hogy kell-e neked egy ilyen.
2014. júl. 24. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!