Alfa romeo 147-hez hasonló autót tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az autó stílusos,de hallottam h problémás, nehéz a fenntartása, ha meghibásodik vmi drága az alkatrész. A közlekedés szempontjából fontos számomra a saját autó. Szeretem, ha vmi női, stílusos, de az autókhoz nem értek, szval ne legyen problémás, hasonló autók ebben kategóriában?2014. júl. 23. 15:27
2/10 anonim válasza:
3/10 A kérdező kommentje:
Amit küldtetek mind nagyon tetszik, de ami én találtam alfaromeot külföldi okmányokkal 650.000 ft ba meglenne, DE! ezt nézzétek mit találtam, ha hozzá rakok 300.000 ft-ot, ez megfelelne. de ez einkább férfias nem??
2014. júl. 23. 16:53
4/10 A kérdező kommentje:
amúgy grandon elgondolkoztam, de sajnos az már nem fér bele költségembe :( millió fölött találtam csak.
2014. júl. 23. 16:56
6/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Meglett az álom autóm :) Nissan almera N16. 3 ajtós változat, metál fekete. Mit szoltok hozzá?
2014. júl. 27. 10:54
7/10 anonim válasza:
Hát dizájnban sehol nincs egy Alfához képest...
8/10 A kérdező kommentje:
Belülről biztos nem, de kivurol csodaszép ez a Nissan, es az biztos h gondom jóval kevesebb lesz vele, mint egy alfaval 147- el lett volna. Belülről megoldom a dizájnt, a legkevesebb, ötletek mar vannak. Nem is választhattam volna jobb kocsit.
2014. júl. 28. 07:43
9/10 anonim válasza:
Jobbat nem nagyon, szebbet talán igen. Nő létedre a jobbat választani a szebb helyett - le a kalappal. :D
10/10 anonim válasza:
Alfàkkal semmi baj nincs, de finoman kell velük bánni, és folyamatosan szervízelni, karbantartani. Az alkatrész nem sokkal dràgàbb -vagy nem is dràgàbb- mint pl egy fiathoz, csak az alfànál ha valamit javítani kell, és elodàzod, akkor biztos hogy tönkre megy más is, halmozódnak a költségek. Friss jogsisnak egy olasz autót sem ajánlanék, nekik inkább egy fillérekből újraépíthető golf 2-3-4(kinek melyikre telik), olasz autót csak akkor, ha törődni is akar vele, nem csak kényszerből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!