Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swiftnél ez az óraállás...

Suzuki Swiftnél ez az óraállás mit jelent?

Figyelt kérdés

[link]

A kérdésem az lenne, hogy 103e km-t írnak a hirdetésben. de ennyi ésszel ez lehet 503 ezer is nem? A 0 helyén a számnak a százast kéne jelölni nem?

Köszönöm a válaszokat!

2014. júl. 23. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:
biztos, hogy átfordult már, ez régebbi swift, ennél még egy 2 éves autó is többet ment már. én is láttam már olyan swiftről hirdetést, ahol hasonló km volt, de az autóban volt legalább félmillió és szét volt teljesen esve, szakadva, rohadva....
2014. júl. 23. 13:54
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
olyan kocsit eleve nem szabad venni, ami csak 99.999-ig mér, mert az azt jelenti nem megbízható, csak addig van tervezve, ha többet mensz széthullik
2014. júl. 23. 13:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos szerintem az összes "2-es" swift ilyen. Mindenképpen ilyet szeretnék venni, de ezekszerint jól gondoltam, hogy nem lehet megmondani, hány km van bennük.
2014. júl. 23. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:
a régi swift nem hullik szét százezer után...
2014. júl. 23. 15:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, ebben lehet 103 000-től 903 000-ig bármennyi. Ezeknél nem is az órát kell nézni, egyszerű megbízható gépek. Ha nagyon le van gyilkolva a belseje akkor úgy is sokkal több van benne.

Tudok olyan swiftről amibe a futárok belehajtottak ~400 000km-t és még mindig megy...

NE az óraállással foglalkozz, hanem az állapotával.

2014. júl. 23. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Átíráskor megkérdezte a hatóság, miért hétezer kilóméter van a swiftben? mert átfordult...ezt elfogadják, a gyártó hibája, hogy a régieknél még nem tudni, hányszor fordult.

én 103-at tippelnék, ne foglalkozz vele, ahogy írták állapotot veszel, és nem óraállást.

Ne emészd magad, vedd meg, és úgy kezeld, hogy százhárom van benne. jobban alszol, nincs értelme a vibrálásnak... kicserélsz mindent, amit ilyenkor tanácsos, és van egy megbízható járgányod.

használd örömmel, egészséggel balesetmentesen.

2014. júl. 24. 09:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet megmondani, de nem is kell, a swift egy egszerű és strapabíró szerkezet, nincsenek benne nagy buktatók, ha valami szar azt általában látni is rajta. Ergo a km tökmind1, az állapota számít, mellesleg azoknál a kocsiknál sem lehet tudni Mo-n a km-t, amik 1 millióig mérnek, mert majdnem mind tekert órás...
2014. júl. 24. 10:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezeknek az autóknak nem a kilométer, és motor állapota határozza meg az árukat!

Ezeknél az autóknál a fő érték a kaszni. Általában egyébként évi 10-12 ezerrel lehet számolni. Egy jó állapotú autónál. Amennyiben az autó állapota kifogásolható, (kopott motor, rozsdás kaszni, kiült kopott ülések, stb ) Ennél jóval többel kell számolni.

2014. júl. 24. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!