Letörött a visszapillantó tükröm a kocsiba, hogyan vegyem le a csonkot?
Nem az egész van hozzáragasztva, csak egy tartósín. Erről vagy csak felfelé tolva, vagy csavarozva jön le a tükör szára.
Az autó tipusa?
Ilyenért ne írj privátot, mást is érdekelhet a problémád, vagy épp mástól kapod a jó megoldást!
"Az üzenet küldője: xy
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 19:00
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Letörött a visszapillantó tükröm a kocsiba, hogyan vegyem le a csonkot?
"Nem az egész van hozzáragasztva, csak egy tartósín. Erről vagy csak felfelé tolva, vagy csavarozva jön le a tükör szára. Az autó tipusa?"
Az üzenet szövege: Szia!
Mazda 121-es de mutathatok fotot is a tükörröl,és nincs semmi odacsavarozva..."
A csavar előtt szerepelt a vagy szó is...
Úgy látom Mazdáék a lepattintós változatot szeretik:
A szélvédőnek nincsen semmi baja!!
Vagy akkor ki kell cserélni a tükör miatt?
Nem, mint írtam, a szélvédősök átrakják a tükröt szélvédő cserénél, így kissé jobban értenek a tükrök rögzítéséhez, le- és felszereléséhez! Ennél jobban nem tudom elmagyarázni!
"Az üzenet küldője: xy
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 20:52
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Letörött a visszapillantó tükröm a kocsiba, hogyan vegyem le a csonkot?
"Még egy szélvédős céget érdemes megkeresni, ők is átrakják a tükröket az új szélvédőre..."
Az üzenet szövege: Bocsánat,tudom,hogy miért nem válaszol!!
Elnézést a tegezésért,elfelejtettem BOCSÁNAT!!!"
Ez se talált! Mint korábban már kifejtettem, ez egy nyilvános oldal, nyilvános kérdésekkel, amik másokat is érdekelhetnek. Teljesen felesleges privát üzeneteket irkálni, de sajnos nem tudom letiltani a lehetőséget, így egyszerűbb kiposztolni mindet.
Rendben,csak megzavart a uj szelvedo.
Mar azt hittem,hogy uj szelvedo kell...
Holnap leirom,hogy sikerult a szakinak levenni.
Koszonom valaszat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!