Műanyag elem újra fényezése után mennyi időnek kell eltelnie, hogy megfújhassam lakkal?
Figyelt kérdés
A robogóm műanyag elemeit lefestettem aerosolos festékkel (Prisma Color Akryl Spray). Egy kisebb elemet próba ként még aznap ugyan ilyen márkájú lakkal fújtam át. Eleinte nagyon szép fénye volt, de reggelre apró tűszúrás szerű lyukacsok lettek rajta és narancsos is lett. Arra gondoltam, hogy hamar fújhattam a lakkot, de a flakonon nincs feltüntetve semmi. Mennyi időt célszerű várni a lakkozás előtt?2014. júl. 21. 13:30
2/5 anonim válasza:
Nem volt nagyon párás a levegő mikor fújtad? Azok a kis tűszúrás szerű lyukak légbuborékok szoktak lenni...
3/5 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag a garázsban fújtam, hogy ott párás volt-e a levegő azt nem tudom, de nem hiszem.
2014. júl. 24. 01:37
4/5 A kérdező kommentje:
A légbuborékok a párától lehetnek akkor? Most várok pár napot lakkpzás előt, bár lehet, hogy megpolírozom. Polír után lehet lakkozni?
2014. júl. 24. 01:42
5/5 anonim válasza:
Igen, van rá elég nagy esély. Polírozás után lakkozhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!