Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tegnap nekimentem a padka...

Tegnap nekimentem a padka sarkának 1esben kb 10/órával pont amikor szedtem alá és széthasította a gumi oldalát. Oldali sem. Mi lehet még a gond? Talpas esetleg?

Figyelt kérdés
Viszont az a gond hogy a futóművel is lett valami, mert úgy megy egyenesen az autó ha a kormány majdnem fél fordulaton van balra tekerve. És a jobb oldali kerék kicsit kifelé is áll ha egyenesbe van szedve. Kormányösszekötőre gyanakodtam, de nincs elhajolva egyik
2014. júl. 21. 08:10
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Tegnap nekimentem a padka sarkának 1esben kb 10/órával pont amikor szedtem alá és széthasította a gumi oldalát.

Viszont az a gond hogy a futóművel is lett valami, mert úgy megy egyenesen az autó ha a kormány majdnem fél fordulaton van balra tekerve. És a jobb oldali kerék kicsit kifelé is áll ha egyenesbe van szedve. Kormányösszekötőre gyanakodtam, de nincs elhajolva egyik sem. Mi lehet még a gond? Talpas esetleg elhajolhatott?

2014. júl. 21. 08:11
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

Ez egy olyan 5000 Ft-os kérdés, amire csak a futóműves tudja megadni a választ!

:D

2014. júl. 21. 08:30
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

nekem azt árulja el valaki, mi az a "futóműves", milyen szakma? Hol lehet tanulni? Köszi.

sztem a futómű is okozhatja ezt

2014. júl. 21. 08:43
 4/11 anonim ***** válasza:
A futóműves nem szakma, hanem szolgáltatás. Kérdező! Mérd meg mindkét oldalt az első-hátsó tengelyek közötti távolságot! Ha a sérült oldali hátrébb van, akkor valószínűleg a lengőkar görbült el.
2014. júl. 21. 09:18
 5/11 anonim ***** válasza:

Jaja,a lengőkar biztos nem köszönte meg ezt az akciót...

Viszont ha szerencséd van,akkor csak elment a kerékösszetartás,és megúszod egy beállítással.

Az sem olcsó,8.000 körül van.

2014. júl. 21. 12:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Már 4000-ért is megcsinálják, nem kell csilivili helyre menni. Sokszor egy öreg szaki rutinja többet ér, mint a csilivili műhely számítógépes futóműállító padja.
2014. júl. 21. 19:40
 7/11 anonim ***** válasza:
#3: A futóműves nem egy önálló szakma, de egy másik nem önálló szakmához kapcsolódóan lehet vele találkozni a legtöbbször, és ez a gumis. A futómű beállítást és javítást legtöbbször autószerelők végzik (jó esetben).
2014. júl. 22. 16:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Autószerelőnél volt az autó,először azt mondta hogy ez szemre sok a futómű állításhoz ugyhogy valami hajlott. Másnap mentem az autóért és azt mondta hogy érdekes módon semmi sem hajlott úgyhogy megúsztam egy futómű állitással. 5000 péz. Plusz a zsír új hankook k425 gumim lett oda....
2014. júl. 23. 10:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Csak nem úsztam meg ennyivel, ugyanis a beállítás után ahogy tekerem balra a kormány valami koppan...megnéztem, és amire rámegy a két kormányösszekötő konzol, a konzolt tartó két csavar közül hajlott el az egyik....
2014. júl. 23. 12:20
 10/11 A kérdező kommentje:
És még mindig nincs vége...levettük a konzolt, hát látszik is hogy kb 3-4 mm-ert befelé elhajlott a kormánymű vége... :/
2014. júl. 23. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!