László B. kérdése:
Motorvétel előtt állok, úgy gondolom hogy nem vagyok az eszelős tipus, elég sokat vezetek kocsit is. Sportmotort szeretnék de azokon belül is valami kényelmesebbet,2005-2007 évjárat között, inkább túrázgatni egy nyugodtabb tempón!?
Figyelt kérdés
22 vagyok2014. júl. 20. 16:52
1/9 anonim válasza:
Kényelmes sportmotor pediglen nem létezik. Relatív kényelemről lehet beszélni, de ez szubjektív. Pl nekem a honda sportmotorjai kényelmesebbek mint a suzukik.
Ha a túrázás a fontosabb számodra akkor inkábba a sportosabb túra modellek felé kellene elmozdulnod. Pl Yamaha Fazer, ZZR sorozat, CBR F sorozat miegymás...
2/9 anonim válasza:
Honda CBR F5, vagy valamilyen sport-túra gép, amiben márkának ugyanaz a blokkja szokott lenni, mint amit a szupersport gépbe is beleraknak, csak alul noymatékosabbra hangolva kisebb csúcsteljesítménnyel és barátibb kezelhetőséggel. Pl. yamaha fazer 600, amiben R6-od blokkja van, vagy Honda CBF 600 hornet, amiben a CBR 600 blokkja van. Túrázgatásra, meg nyugottab tempóra inkább utóbbiak, és ha kell azoknak is meglehet húznia szarvát, ellenben az üléspozíció alapbül sokkal kényelmesebb, közel egyenes háttal tudsz rajta ülni...
3/9 A kérdező kommentje:
értem, akkor pl ilyenekbe h Ninja zx-6r, ne is gondolkozzak? egyébként a 600-as gsxr is érdekel, és elég pozitív dolgokat hallottam róla,meg a cbkr-ről is.nyilván a túra alatt nem több ezer km-re gondolok, hanem kisebb utakra itt Mo-n
2014. júl. 22. 11:22
4/9 anonim válasza:
Sok évig volt GSRXem. Kb két órát tudtam rajta eltölteni, utána muszáj volt kinyújtóztatni a végtagjaim.. Ha egy harcedzett titán vagy, akkor hajrá - de ezt a motort nem túrázásra találták ki.
5/9 A kérdező kommentje:
igen megértem. de valahogy mégiscsak jobban húz a szívem a sportmotorok felé, csak az az igazság hogy sajnálnék kiadni 1 millát ha utánna meg elkéne adnom
2014. júl. 22. 11:48
6/9 simson244 válasza:
igaz nem 2007 körüli èvjárat de ajànlom a simsontert: megbîzható,keveset fogyaszt 50ccm hez kèpest nagyon jó túràzni alkalmas de ink akkor star vagy s 51est vagy. ha csak crossozni akarsz vegyèl Pitbiket
7/9 A kérdező kommentje:
Értem, de én olyan 600 ccm körüli motorokra gondoltam :)
2014. júl. 24. 11:34
8/9 simson244 válasza:
akkor valami 600as yamaha mièrt yamaha ? megbízható volt egy pár db yamaha -ám mind jóvolt sőt nagyonjó ugy lehetett vele dörgetni a ketök alatt hogy az művészet :D
9/9 A kérdező kommentje:
akkor esetleg az R6 jöhetne szóba, esetlen XT 660X ,de szerintem az R6 se olyan kényelmes, de nyilván egyik sportmotor se kényelmes, mert nem is arra találták ki őket :)
2014. júl. 24. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!