Ennyire azért nem vagyok analfabéta ! Tudom.hogy működik egy motor csak ebben a vasban ellentétben a régebbi kasznissal el van forgatva a motor! Minden leburkolva csak a motorvezérlő "comuter" látszik!Ha szedted már szét ezt a típust akkor oszd meg a tapasztalatodat légyszi!?
2014. júl. 20. 12:51
3/9 anonim válasza:
Ha nem vagy analfabeta, de a motorvezérlő az neked "comuter", akkor az ablakmosó tartály kupakján kívül máshoz ne akarj nyúlni a motortérben. Amihez közöd van, azt a gyártó szép rikító színű műanyagból csinálta, a többit meg ne bolygasd.
2014. júl. 20. 13:00
4/9 A kérdező kommentje:
Bocsi kimaradt egy betű!Jó ok !
Eddig egy fiat tipo 2.0 16v sedichivalvole vasam volt! Vermű szíj szakadás után teljesen felújítottam az egész motort a hengerfejtől kezdve (Új szelepek becsiszolása
Hidrotőkék cseréje )stb Vezérlés beállítása!
Nekem csak annyi volt a kérdésem ,hogy alulról vagy felülről álljak neki ennek a tetfes szar francia motoros valeo elektronikás (komputeres) szemét szarnak!!!
Nem az okoskodásokat vártam!!
De te már biztos sok ilyen vasat szétszedtél tehát te tudod! Mi meg a retek elektronikáját gyártjuk!
2014. júl. 20. 13:15
5/9 anonim válasza:
Konkrétan ilyen autót még nem csináltam, de a gyertyák eddigi autóimon mindig felül voltak. Lehet hogy te a gyertyakábeleket keresed, mert a Tipódban az volt, pedig a Mercid már trafós gyujtású szerintem
2014. júl. 20. 14:09
6/9 A kérdező kommentje:
Na erre a válaszra vártam !!!
Köszi!
2014. júl. 20. 14:53
7/9 anonim válasza:
Gyanítom, hogy miután a nagy fekete Mercedes emblémás burkolatot leszedted még le kell bontanod a szívósort is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!