Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Siófokon merre szoktak maszkal...

Siófokon merre szoktak maszkalni az ilyen sportkocsik hogy lamborghini. Ferrari meg társai?

Figyelt kérdés

2014. júl. 16. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:
ahol a fiatalok vannak
2014. júl. 16. 17:54
 2/7 A kérdező kommentje:
itt vagyok..de egy jaguarnal meg egy cayenneturbonal jobbat nem lattam..
2014. júl. 16. 21:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Petőfi sétányon, Flört, Palace körül. Mindig ott ahol az 1m²-re jutó jó nők száma magas.
2014. júl. 19. 22:13
 4/7 A kérdező kommentje:
ott voltam sszerdán meg pénteken par porschet jaguart lattam jobbat nem..mindenki mondta h csomó ferrari lamborghini sls mercik járkálnak..hát sajna nyomát se lattam az ilyen kocsiknak..az a poén h balaton kenesen ezen a heten mar láttam ferrarit f430at lambirghinit gallardo spydert saleen mustangot bentley mulsannet aston martin dbs.t ..hát érdekes
2014. júl. 20. 14:05
 5/7 anonim ***** válasza:
én csak maseratit, porschet és teslát láttam :D meg mersz bmw-ket meg merciket mindenhol
2014. aug. 7. 23:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam ilyeneket, pedig minden hónapban kétszer le kell járnom Siófokra munka ügyben.
2014. aug. 11. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Sorolom.

Szent Istvány sétány, ahogy mész be balra a Petőfi sétány felől, a hotel parkolójában 2 Maserati, meg vmi elektromos autó (valószínű Tesla)

Plusz mivel itt lakom (a part mentén ahogy mész előre, az aljában van a Trattoria, és a nagy fehér-barna félkör alakú új építésű házban) és folyton az erkélyen, vagy a parton, vagy a trattoriában, vagy a Malaban vagyok, mindig látom milyen autók fordulnak meg itt.

Petőfi sétány (a főút része) parkolókban tuti látsz drága németeket. Állt itt már Rolls, Bentley, Ferrariból kb. minden, meg nem egy Lambo. SLS Merci, Tesla, Cayenne.

Szent istvány sétány, sétálsz tovább a part fele. Jobbra a Mala Garden. Étterem, mi rendszeresen itt eszünk, én mindig az utca felé néző helyen ülök, hogy nézzem az autókat meg a lányokat.:D Ez előtt se egyszerű autók állnak. Meg a parkolóban is akadnak jó fogások.

Hajóállomás, ahol van a Matróz étterem, meg a többi kajálda, meg bazár meg ilyesmi, ott is szokott mindenféle autó gurulni.

Én ültem már Ferrariban és R8-ban, mindkettő a volt osztálytársamé. Ő ide jár májerkodni. Néha felhív, hogy megmutassa mennyivel többre vitte.. Nem baráti meghívás, csupán felvágás, hogy a kis szeplős, szemüveges szerencsétlenből most mekkora valaki lett.

A szertartása:

Átmegyünk a síneken a Sparnal a Sió híd előtt, onnan a hajóállomásnál lyukadunk ki. Lassú krúzolás végig, kanyar után nagygáz. Petőfi sétányon lassan végigmenni nagyzenével, motort pörgetve. Vagy ha nincs leengedve a behajtást akadozó oszlop, akkor sétány előtt lefordulunk, és a sétány után visszakanyarodunk a főútra. Itt a stop táblás becsatlakozásig lassú krúzolás, aztán padló, egészen a Szent Istvány sétányig. Ott balos kanyar, egy padlózás a hangzavar érdekében. Aztán lassú krúzolás, a kanyar előtt 50 méterrel padló, nagyfék, kanyar, elsőbbségadás tábla. Onnan vagy vissza a sétány fele, vagy balra a Galerius fele. Ott padlógáz.

Figyeljétek meg hogy ez a kör a szertartás az összes műmájernél. :D

2014. aug. 11. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!