Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri a Fiat Coupé-t venni?...

Zsocabonito kérdése:

Megéri a Fiat Coupé-t venni? Lehet még nem széthajtottak kapni és a 20V turbósnak mennyi a fogyasztása?

Figyelt kérdés
Igazából minden érdekel erről a típusról. Előnyök hátrányok kevés km-t megyek csak villantani kellene :D. Vagy esetleg tudtok más hasonló kategóriás értéktartó autót?

2014. júl. 13. 00:58
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Az 1997-es autókatalógus szerint:

Pozitív tulajdonságok:

Kedvező helykínálat az első üléseken, gazdag alapfelszereltség, erőteljes és pörgős motor, semleges kanyarmeneti viselkedés, hatásos fékek

Negatív tulajdonságok:

Kevés hely a hátsó részben, lassú tempónál mérsékelt utazási kényelem, kissé magas fogyasztás.

Itt a katalógusban a műszaki adatoknál csak az 1.8 16V van feltüntetve.

Gyorsulás 0-100 Km/h: 9,2 sec

Átlagfogyasztás: 8,1 L/100 Km

Végsebesség: 205 Km/h

[link]

A haszalatuto.hu-n jelenleg találhatók közül én a 1996-os 152 000 Km 599000 Ft-t nézném meg.

Német oldalon 100 000 Km-ig néztem, 3900 Euro-ért an egy piros 1995-ös 2.0 16V 63000 Km-el. Első tulajdonos, téligumi garnitúrával, vezérműszíj vezetőgörgővel cseréve 61000 Km-nél.

A legolcsóbb ajánlat 1000 Euro, 1994-es, 202 000 Km-el, 2.0-es, bőrbelső, klíma, nem dohányzó. Piros.

1099 Euro-ért van egy 1998-as, 2.0 16V, 142 000 Km-el, zöld/fekete színű, klímás, vajszínű bőrülésekkel.

Ez volt csak Németország.

Olaszországban van:

1997-es, ezüst színű, 2.0 16V, 53031 Km-el, 1900 Euro-ért. 1-2 kisebb horpadás azért van rajta.

1000 Euro, 1996-os, 1.8 16V, 97650 Km-el, kék metál, szervízkönyves, klímás.

Én a helyedben inkább hoznék külföldről, még ha vannak további költségei is, de akkor is jobb állapotú kocsikat lehet ott találni.

Nyomsz egy hasznost?

2014. júl. 13. 11:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Sokat utánaolvastam én is néztem még Alfa GTV-t de használhatatlan a Coupéhoz képest. Kérdésem még hogy a turbós ennyire ritka belőle vagy senki nem akar megválni tőle? Véleményem szerint ezek az autók csak drágábbak lesznek, tehát befektetésnek is jó. Vagy Rosszul gondolom? Köszi a válaszokat
2014. júl. 13. 12:36
 3/5 Napkiraly ***** válasza:

Az első rendesen megdolgozott a zöld pacsijáért.

Alapvetően egy punto. Stílusos, sportautós, csajozós cserébe kényelmetlen. Szerintem a design se annyira eltalált. Ha már ilyenben gondolkozol (vagyis olasz autóban,én olaszt soha többé) akkor Fiat Barchetta. Hasonló árban van, stílusosabb, veszel hozzá hardtopot. Kevésbé jellemző hogy kispénzű proletárok elhanyagolt diszkómobilja volt.

2014. júl. 13. 20:13
 4/5 A kérdező kommentje:
De hasznos is volt az első válasz tényleg.Igazából itt magyarországon régóta nézegetm a használt autós oldalakat de nincs egyszerűen olyan amit meg lehetne venni. 5 hengeres 20V turbósat vennék a legszívesebben az 1.8assal elmehetnek a sunyiba olyat bármelyik autóból kapok. De egyszerűen nincs. Igazából olyan kultuszautó formát szeretnék vásárolni 20,30 évre. Amit megnéznek később is és nincs sok belőle. Sztem a Fiat Coupó ilyen. mint régen a 850-es Fiat volt :D. kérdés hogy csak én érzem így vagy tudnátok- e esetleg más márkából hasonlót azt is megköszönném.
2014. júl. 14. 00:40
 5/5 Napkiraly ***** válasza:
Tartsd meg a coupét, de legyen akkor hyundai.
2014. júl. 14. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!