Simson nem indul rúgásra, mitől lehet? 60as frissen fúrva,4 felömlős.
Figyelt kérdés
Mielőtt meg lett fúrva indult rúgásra is, most meg csak tolásra, és utána sincs alapjárat, és kis fordulaton leáll.
Még csak 30 km van a motorban. Létezne hogy még össze kell kopnia hengernek és a gyűrűnek?
2014. júl. 12. 14:58
2/6 A kérdező kommentje:
Természetesen, be van állítva. Fúrás előtt jó volt.
2014. júl. 12. 20:54
3/6 anonim válasza:
Létezik hogy kopnia kell igen!
Nekemis 60 as henger van Keystone dugóval passzos illesztéssel. 120km van benne és most kezd szépen beállni az alapjárat, viszont nekem egy rugásra indult hidegen is.
Szerintem karbi beállitás gondja van? tirisztoros a gyújtása?
4/6 anonim válasza:
Nahh épp ezt mondom hogy karbi nincs beállítva a 60-as hoz. Fúrás előtt 50-es volt? Vagy csaj javító fúrást végeztetek rajta?
5/6 A kérdező kommentje:
A fúrás lett elrontva. 5.5 bar kompresszio van benne. Megtudnátok mondani kb mennyi egy jó 4 felömlős henger kompressziója? Úgy tudom 2 felömlőstől kevesebb valamennyivel.
2014. júl. 14. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!