Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Két alvázszám egy autónak?

Liluka81 kérdése:

Két alvázszám egy autónak?

Figyelt kérdés
6 éve az enyém az autó,és most a műszakin derült ki,hogy két alvázszáma van az autómnak.Tud valaki segíteni,hogy ilyenkor mi a teendő?Kihez vagy mihez forduljak?Szerintetek az eddigi műszaki vizsgákon hogy ment túl?És hogy kaphatott eredetiségi vizsgát,hogy tudtam átíratni a nevemre? (nem én vagyok az első tulajdonos,csak a harmadik... )
2014. júl. 11. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát, eredetiség vizsga az érdekes.

Szerintem pont leszarták és nemfoglalkoztak vele csak legyen mááá meg azt' mehessünk hafele.

2014. júl. 11. 23:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez így nem sok adat, hogy két alvázszáma van.

-Két helyen van beütve eltérő szám?

-Más szám szerepel az adattáblán, mint ami be van ütve?

-Kireszelték és ütöttek rá másik számot?

-Az alvázszám mellett AF-es címke is van?

2014. júl. 12. 08:02
 3/5 anonim ***** válasza:
hol szerepel a két szám és hány karakter az eltérés?
2014. júl. 12. 08:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Háááát... Érdekes, tényleg jó lenne tudni, hogy melyik szám hol és hogyan van, ahogy Harkonnen írta.

Mi a teendő? Na ez a része a komoly kérdés. Ha feltételezhető, hogy bűncselekményből (a jármű egyedi azonosítójával való visszaélés történt) származik valamelyik szám, akkor az rendőrségi ügy. Hosszadalmas, sok huzavonával járó rendőrségi ügy, amiben az autó tárgyi bizonyíték. Innen gondolom nem kell mondani: a rendőrség bizony mondhatja, hogy az autót le kell adnod náluk.

Kezdésnek olvasd el ezt a sztorit:

[link]

2014. júl. 12. 08:16
 5/5 anonim ***** válasza:

h derult ez ki?

nalam 1 et se talaltak, en mutattam meg :)

2014. júl. 12. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!