Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autórádió szerelők léteznek még?

Autórádió szerelők léteznek még?

Figyelt kérdés

Ford rds 6000-es rádióm van és elromlott benne a tuner. Legalábbis egy adót se fog be csak recseg v nagyon halkan szól ha maxra tekerem a hangerőt. Cd része működik hibátlanul.

Jó lenne megjavíttatni, mert ebbe a kocsiba nem lehet belerakni akármilyet meg ha megvan mondjuk 5e ből akkor megérné, használtan 10e fölött vannak kb.

2014. júl. 10. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha találsz is, már 50-60 feletti életkorúak, de nem valószínű, hogy ilyen készülékeket valaha is javítottak volna.
2014. júl. 10. 20:52
 2/10 A kérdező kommentje:
:(
2014. júl. 10. 21:04
 3/10 anonim ***** válasza:
mi az hogy nem lehet belerakni akármilyet?
2014. júl. 10. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:

Fura, hogy könnyebb kiírni egy kérdést, mint rákeresni a neten. Nekem valamiért rögtön kidobott pár címet:

[link]

[link]

[link]

[link]

Régen mi ide hordtuk a rádiókat:

[link]

No persze azt se tudjuk merre laksz, így kénytelen leszel magad is beírni a keresőbe: "Autórádió javítás"

:D

2014. júl. 10. 21:41
 5/10 anonim ***** válasza:
#3: A multikormány és a kijelző nem mindennel működik együtt!
2014. júl. 10. 21:42
 6/10 anonim ***** válasza:
az hogy a ford menőautó....
2014. júl. 10. 21:42
 7/10 Napkiraly ***** válasza:
Mobiltelefon szerelőknél próbálkozz.
2014. júl. 10. 21:43
 8/10 anonim ***** válasza:

antennát nézném meg először.

tuner ritkán fekszik le, mivel "alig" van benne valami

Ha borsodban vagy, megnézem

2014. júl. 10. 23:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is antenna... A fejegységnél az antenna kimeneti részébe két drótot kéne bedugni, és megnézni, hogy úgy fogja-e a rádiókat. Mert ha úgy sem, akkor ott tényleg tunerral van baj.
2014. júl. 10. 23:43
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ :)

Én is antennára gondoltam először de nem az lesz, mert itt pesten még kihúzott antennával is szólnak a rádiók, de azért biztos ami biztos lepróbáltam másik antennával és úgy se szólt :/

2014. júl. 11. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!