Mélyládám miért nem ad jó mélyet?
Üdv.
Készítettem egy mélyládát az autóba, két 40 cm-es SAL SR 4050-ből.
A hátuljára (ami az ülés felé van) vágtam két 10 cm-es sub nyílást, szépen szól, nincs vele gond, de amikor felnyitom a csomagtartót, sokkal szebben szól az utastérben... Mi lehet a gond?
Egy SAL hangfaltervező újságból néztem a tervet, ott két 20 cm-essel volt ábrázolva, tehát a méreteket megszoroztam kettővel. Ez tűnt a leglogikusabbnak..
2 cm-es fekete bútorlapot vágattam méretre, és abból raktam össze.
Az illesztések nincsenek elkenve tömítővel, azon gondolkodom most, hogy lehet elkellene húzni a sarkokat fugaszillal..
próbáld ki zárt ládában,lehet neked az jobban fog tetszeni mint a reflex
lehetőleg a lapot amiből készíted /MDF kéne/ szabasd le hogy egyenes oldalai legyenek ne kelljen hézagokat tömítgetni.
Következő a helyzet.
Egy SAL sosem fog úgy szólni mint egy MAC,vagy Pieoneer.
Nemvéletlenül 10 ezer,gyárilag mélycsőben..
De szépen tud szólni egy nagyobb autóban..ha pedig kis akváriummal jársz,akkor pláne nevárj csodákat..
Egy A4-ben van.
Körfűrésszel vágták le az üzemben szóval egyenes :) De megpróbálom azért elhúzni a sarkait tömítővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!