Miért nem világít a Simsonomon a lámpa?
Figyelt kérdés
régen működött mind, most egyik se, lehet valaki szétszedte azt szar helyre dugta vissza a dolgokat. itt vannak a képek ha az segít a megválaszolásra
2014. júl. 8. 21:05
1/5 anonim válasza:
Mit ezek a képek alapján? Látszik a sorkapocs, meg egy nem gyári gyújtáskapcsoló, ami max. a trafó vezetékét szakítja meg.
Fogj egy próbalámpát, vagy feszültség mérő műszert és mérd ki!
2/5 anonim válasza:
Mi az hogy valaki?:D ki?:D Odaadtad valakinek vagy mi? Nem értem. Am így nehéz megmondani mert tényleg nem gyár ia kapcsoló vagy minek nevezhető az a cucc:D
3/5 anonim válasza:
Nem is NDK-s az a kapcsoló. Úgy néz ki mint az MTZ világítás kapcsolója, a forgatós. Az ideális a Simsonba.
4/5 anonim válasza:
A képen látható kapcsolónak köze sincs a világításhoz, hiszen láthatóan a trafó vezetékét szakítja meg! A hiba másutt van...
5/5 anonim válasza:
Azt én is észrevettem hogy nem a világítást kapcsolja a Simsonon, de az MTZ vagy valamelyik más traktoron igen. És az a kapcsoló bele van kókányolva.
De neki lehet direktbe van kötve a világítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!