Ilyen esetben mit lehet tenni?
Örököltem egy autót.
Már az elején szaroskodott a km óra(ami az össz km-ét méri), de végül helyrejött.
Aztán megint szarakodott, de megint jó lett.
Végül egyre több volt, h nem jó, így elmentem szerelőhöz, de lerázott, h van fontosabb dolga, majd menjek vissza később.
Kétszer már eljátszottuk, de még mindig nem.
Közben munkahelyemen kiderült, h ellenőrzik a km-et, mert igénybe vettem utazási költségtérítést.
Na most az én km-em tuti nem jó, arról nem is beszélve, h fogalmam nincs, h lett e tekerve régebben.
Mire számíthatok?
Attól tartok, h elővehetnek meg mi van akkor ha kiderül, h tekerve van.
Meg tudják nézni az időpontját?
Digitális az óra.
Mert nekem az lenne a legjobb meg h szar az óra.
H bizonyítsam, főleg, ha pont akkor menni fog?
Tudom, h hibás vagyok én is, mert nem erőltetettem a javítást, de nem gondoltam volna, h elővesznek, főleg, h a kocsi általában az udvaron áll.
Én is elszámolom a futott kilométert. Mikor autót cserélek leadom a km óra állást, de 20 év alatt még egyszer se ellenőrizte senki.
Ezeket a digitális km órákat olcsóbb kicserélni egy jól működő bontottra, mint megjavítani, főként ha a sebességmérőd működik,csak a számláló rossz!
Veszel a bontóban egy km órát, kérsz egy számlát, aztán a cégednél szólsz, hogy cserélni kellet, egyúttal leadod az új óraállást is.
Ennyi.
A kiküldetési rendelvény írásakor, pedig ne csalj! Bár úgyis mindig több km. van az autóban, mint amennyi a céges, ezért lehet hozzá írni mindig valamennyit.
Az üzenet küldője: Lambo87
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 14:12
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Ilyen esetben mit lehet tenni?
"Én is elszámolom a futott kilométert. Mikor autót cserélek leadom a km óra állást, de 20 év alatt még egyszer se ellenőrizte senki. Ezeket a.."
Az üzenet témája: X
Az üzenet szövege: Cső!
Kössz a választ.
Nem érted miről beszélek.
Szal a főnök rögzítette, h két évvel ezelőtt volt mondjuk 100 ezer a kocsiban.
Most van 105 ezer.
Közben meg ha összeadja a km-eket minimum 110 nek kellene lennie.
Jah és ez csak az utazás, hol van még a bevásárlás, a nyaralás meg a több.
Végülis ráfoghatom, h nem voltam sehol máshol, de nem életszerű.
A kérdésben nem volt szó arról, hogy a főnök már leolvasta az órát!
H bizonyítsam, h szar az óra?
Nézz boci szemekkel, és rebegtesd a pilláidat. Lányomnak ez be szokott jönni! :D
Vagy mi van ha meggyanúsítanak, h tekerve lett, mert el akartam adni?
Tudom bizonyítani, h én nem tekertem?
Ilyenért még senki se kapott büntetést magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!