Etz 150, hogy nézzem meg h jók e a kuplunglamellák?
Figyelt kérdés
Már szétszedtem csak nem tudom milyennek kellene lenniük.2014. júl. 6. 21:21
1/6 anonim válasza:
Valami gond volt vele, hogy szétszedted, vagy csak unatkoztál?
Ha behúzod a kart és kiemel, ha kiengeded a kart lezár. Ha így működik, nem reccsen a váltó, akkor jó.
Ha már szétszedted, akkor mérhetsz vastagságot, szemmel ellenőrizheted a rendellenes kopásokat.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem emelt ki a kuplung akárhogy állítottam.
2014. júl. 6. 21:38
3/6 anonim válasza:
Lehet, rossz olaj volt a váltóban. Nagyon régi emlékeim szerint a barázdák látszódtak a tárcsákon, ilyen boltíves alakjuk volt. Nekem avval kiemelt, jó olajjal volt összerakva. De ha kopnak a tárcsák, akkor pont, hogy ki kellene jobban emelnie, ha nem emel ki, vagy olaj, vagy görbék a fémtárcsák.
4/6 A kérdező kommentje:
Hajtóműolaj volt benne.
2014. júl. 7. 06:30
5/6 anonim válasza:
Mert hogy SAE30-nak megfelelő hajtóműolaj kell gyárilag bele, bár nem tudom, ezt ránézésre hogyan állapítottad meg!
Ha meg úgy gondolod, hogy nem jó olaj van benne, akkor se az a megoldás, hogy rögtön szétkapod, mint kiskutya a lábtörlőt!
Segítség:
6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy is szétszedtem volna mert új csavarokat teszek a deknibe!
2014. júl. 7. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!