Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire árt az autó motorjána...

Mennyire árt az autó motorjának a chiptuning?

Figyelt kérdés

2014. júl. 6. 15:59
1 2
 11/14 anonim válasza:

[link]

De néztem a listában a te kocsiddal nem is foglalkoznak

2014. júl. 8. 01:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Értelme nem azért nincsen, mert nem bírná a motor, hanem mert a 63LE-t a chiptuning max 70ig húzza fel.
2014. júl. 8. 09:28
 13/14 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, válasz a 2-es kérdésedre: Ne nyúlj hozzá a chiphez, kis szivómotornál amúgy sem lehet sokat nyerni a chiptuninggal, amit meg esetleg nyernél, azt sem köszönné meg a motor.
2014. júl. 8. 18:28
 14/14 A kérdező kommentje:

Nembaj mert megoldódott. Eladtam és most 318i környékén nézelődök. Majd csak kisül belőle valami... persze a régebbieket nézegetem mert nem nagyon akarom pótolni az Alto-ért kapott 400 000-et :D.(Eladás oka mielőtt letámadnátok hogy beláttam hogy nem lehet vele csinálni semmi komolyabban...Nem ez volt az ok.Hanem bővűlt a család és hát az Alto 4 emberre se nagy de 5-re :D ) Ehhez mit szóltok? :

[link]

Jah és valaki kiokosítana hogy a 2000-es évjárat alatt melyik motorral szereltet éri megvenni pontosan? Dízel kilőve!!! Eddig csak Japán kocsim volt...

2014. júl. 8. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!