Dellorto PHBG, és PHBG replica közt mi a külömbség? A replica utánzat?
Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 18:36
2/5 A kérdező kommentje:
és ezek is jó minőségűek ? mert amiket találtam az interneten, fele annyiba kerülnek mint a dellortok, és ránézésre kiköpött úgy néz ki, és azt írják hogy mindene stimmel a dellortoéval. érdemes ilyent megvenni ?
2014. júl. 5. 18:59
3/5 joco5582 válasza:
Nekem még csak Dellortom volt, állítólag az utángyártottakban nem minden alkatrész cserélhető. Esetleg érdemes megkérdezni kapható-e hozzájuk minden és megegyező-e a PHBG-vel minden alkatrész
4/5 A kérdező kommentje:
csak elgondolkodtató, hogy egy dellorto ami nekem kellene (phbg 21 cs) 25.000 körül mozog, addig az utánzat 12.000 :)
2015. márc. 31. 15:30
5/5 joco5582 válasza:
#1 Hogy őszinte legyek én is elgondolkodnék az olcsóbb változaton, de apróhirdetési oldalon lehet kapni már 10-12 ezer forint körül Dellortot is. Van kevésbé használt, új is.
Szerintem érdemes körül nézni mert, a tuning karburátorokat ritkán használják sok 100ezer kmen keresztül.
A használt esetében is egyedül a súber kophat el(ha egyáltalán igen), esetleg az úszó maga lyukadhat ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!