Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Mondeo vagy Renault Fluence?

Ford Mondeo vagy Renault Fluence?

Figyelt kérdés

Minden érdekelne,kényelem,megbízhatóság stb...

Előre is köszi!

2014. júl. 5. 16:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
A Mondeo kicsit színvonalasabb, nagyobb,más kategória. De nekem a Fluencevel sincs semmi bajom, elég pofásan néz ki. Inkább Mondeot vennék, ha tehetném.
2014. júl. 5. 16:29
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Laguna
2014. júl. 5. 18:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazából a Lagunát nem írta a kérdező alternatívaként, ennek ellenére egyet tudok érteni az előző válasszal. A Mondeonak inkább ő konkurencia, mint a Fluence. Utaztam Laguna (GT)-ben, biztosíthatlak, hogy kényelmes, jó vezetni, mivel ez a hátsó kerekeivel is tér (csak a GT, ha jól tudom), könnyű parkolni vele. És a motor egy álom. Na jó, attól ügg, melyiket választod, de a 180 lovas 2-literes turbodízel nagyon, de nagyon nyomatékos. Tol, mint egy 300 lovas Lancer! Csak itt nem kell várni az erőre, rögtön alulról jön. A manuális 6-sebességes váltó szerintem nem igazán illik az autó karakteréhez, de nincs vele semmi gond, tökéletesen teszi a dolgát. Én mégis megpróbálnék egy automatát, azt hiszem, jobban illene hozzá. Szóval Mondeo VS Laguna harcot nálam mindenképp a Laguna nyeri, de ha Fluence-Mondeo közül kell választani, akkor egyértelműen Mondeo.
2014. júl. 6. 02:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:-)
2014. júl. 6. 09:18
 5/12 A kérdező kommentje:
Még annyi,hogy a Laguna a Renault csúcsmodellje?
2014. júl. 6. 09:19
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
igen nekem is lagunám van
2014. júl. 6. 12:47
 7/12 A kérdező kommentje:
És mennyire vagy vele megelégedve?
2014. júl. 6. 12:57
 8/12 anonim ***** válasza:
28%
Nekünk volt rönónk is meg fordunk is. A rono elromlik sokszor a ford nem. A statisztikak is ezt mutatjak. Amugy egy csomo extra van a fordban, ami a ronoban nincs!
2014. júl. 11. 16:03
 9/12 anonim ***** válasza:
69%
Rönó/rono... ok, legyen. A 'rono'-t is lehet rendelni sok dxtràval, és nem is megbízharatlan hulladék.
2014. júl. 15. 12:23
 10/12 anonim ***** válasza:
8%
Ember! Lehet, hogy neked bejött a RENAULT, de a statisztikák szerint a Ford jobb. És több extra is kérhető! Ja ès én ilyen tudatlan pocs vagyok mert ''azt gondolom'', hogy rönónak írják!!!
2014. júl. 15. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!