Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1.9 SDi motor az benzines...

1.9 SDi motor az benzines vagy dízel?

Figyelt kérdés
Ha benzines akkor lehetséges, hogy 5liter legyen a fogyasztása 1620kgos kocsinál? s amúgy megbízhatók?
2014. júl. 4. 20:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Dízel.
2014. júl. 4. 20:12
 2/9 A kérdező kommentje:
most már rájöttem nagyon suta vagyok:D köszi, és ezek a motorok megbîzhatóbbak mint a pd tdi -k?
2014. júl. 4. 20:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Megbízhatóbb. Nincs turbo, pd elem.
2014. júl. 4. 20:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Nincs rajta turbó, egy hibalehetőséggel kevesebb, ezért megbízhatóbb cserébe gyengébb is. Az 5 literes fogyasztás elképzelhető.
2014. júl. 4. 20:30
 5/9 A kérdező kommentje:
a gyengeség nem baj, okés nagyon köszi
2014. júl. 4. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:
közvetlen befecskendezéses szívódízel, olyan mint a régi TDI turbó nélkül, megbízható, és keveset fogyaszt, bár kb. ugyanannyit, vagy alig kevesebbet mint az 1.9 TDI, viszont sokkal szarabbul megy (68 lóerő, míg a TDI 90 vagy 110 lovas)
2014. júl. 4. 23:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Te tudod, de turbót sem kell ám évente cserélni... Nekem is dízel autóm van és imádom. A turbóról és az intercoolerről tuti nem mondanék le. Inkább venné rá sok pénzért új turbót 10 évente, de addig legyen élvezetes a vezetés. Ha odalépek neki ugorjon, préseljen bele az ülésbe! Inkább minthogy legyen alattam egy lomha dög, amivel előzni alig lehet, de cserébe nem vigasztalna a tudat hogy legalább egy hibalehetőséggel kevesebb.

De nem vagyunk egyformák. Mindenkinek más a fontosabb. Szerencsére.

2014. júl. 5. 08:36
 8/9 A kérdező kommentje:
:D jogos, igazából a fogyasztás a legjelentősebb tényező nálam de ha szinte semennyivel sem eszik többet az 1.9 pd tdi akkor tényleg megfontolandó a választás, egyébként első kocsi lenne
2014. júl. 5. 22:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Attól hogy van rajta egy turbó, nem fog többet fogyasztani. Nekem egy 1.7-es CR rendszerű turbódízelem van. Szintén első autónak vettem. A gyári fogyasztása 4,2. De 5,0 teljesen reális, elérhető különösebb óvatoskodás nélkül. Városban 6 litert, pályatempóban szintén 6 körül fogyaszt.
2014. júl. 6. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!