BMW 316i Tuning tippek?
ez a szett ritka pocsék,rallys autón még elmegy de közúton én személy szerint kinevetnélek vele,ízléstelen boyracernek fognak gondolni azt el is könyvelheted magadnak.
a bmw szép formáját teljesen megölöd ezzel a fos műanyagokkal,arról nem is beszélve hogy egy ilyen kinézetű autónak ami azt sugallja hogy ő az utak királya azért menni is kéne, de ahhoz meg még 150le is kevés lesz.
ezen a bodykitten azért még gondolkozz el kicsit mert szerintem nagyon mellé fogsz vele.
Az LSD az egy ajtó típus szerintem, méghozzá a felfelé nyíló, ami ugye nagyon ronda ha keretes ablakaid vannak és ha 4/5ajtós a kocsid. Felesleges sperrdifi meg hasonlók ekkora teljesítményhez, drifthez kevés, ökörködni meg nem éri meg. Bojlerek már nem menők, nagyfelni, ültetés/airride, telifény és máris hasítós. Ezt viszont csak igényesen lehet megcsinálni ami nem kevés pénz. Airride-ot pedig építtetni kell. Otthon nem fogod tudni összeszögelni.
Ez elég tűrhető:
E36 316i:
102Le / 1190kg
0-100: 12,7s
Most fogsz röhögni...
Nagyfater féle sutyuki ignis, ami a lemezfelnikkel meg a kerti kapával együtt:
94Le / ~1010kg
0-100: 11,1s
A linkelt képeken lévő autók meg undorítóak... szánalmas és ízéstelen, hogy úgy mondjam cigányos vagy giccses...
ennél több nem kell egy E36-ra, hogy jól nézzen ki:
Meglátnak téged a nagyok,(323i-től felfelé kezd jól menni egy E36) hogy a telepituning E36-odból a herélt kipufogón keresztül üvölt a 4 pici henger, te leszel az első akit ledudálnak/villognak a belsősávból...
Nem értem miért kell tönkrevágni mindenféle japánból induló tuning őrületből átvett ökörségekkel egy ilyen szép autót, mint amilyen gyárilag egy E36..
csak egy felni kell rá, és úgy gyönyörű ahogy van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!