Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ez jó lenne első...

Szerintetek ez jó lenne első motornak? (a többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval lassan befejezem a jogosítványt (am) és egy aprilia rs 50-re gondoltam első motornak.De ami nagy baj hogy nem tudok váltani és a motor is elég testes.Szóval szerintetek jó ötlet lenne?

2014. júl. 2. 11:22
 1/6 anonim ***** válasza:

:)

Testes ..Ezen jót mosolyogtam mert nekem nagyon csöpp gépezet.

Ami a váltást illeti könnyen bele lehet jönni,ha van ismerősöd kérd meg tanítson meg rá nem egy nagy cucc.De ha gondolod írhatok egy rövidet a témáról.

Nos ezekkel az apriliákkal az a baj hogy jó állapotút nem igazán lehet kapni,amelyik csörög azt már meg ne vedd.Nem rossz kis gépek de az a baj hogy a gyűrődést nem igazán bírják .Egy gyári simson sokkal megbízhatóbb mint egy rs 50(de kevesebbet is megy és nem pörög szét és egyszerű szerkezet azaz könnyű szervizelni)

Ha nem értesz a szereléséhez és használatához Én apriliát nem ajánlom.

2014. júl. 2. 11:29
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ.
2014. júl. 2. 11:33
 3/6 A kérdező kommentje:
leirnák akkor a váltást? megköszönném:)
2014. júl. 2. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Váltó úgy működik hogy alapból üresbe van.Sebességet mindig úgy váltunk hogy behúzod a bal oldali kart (kuplungkiemelőt) sebességbe kapcsolsz és csúsztatva visszaengeded.

A sebességek úgy vannak hogy lefelé 1 sebességed van onnantól felfelé pakolod tovább a sebességeket.tehát elindulásnál le váltasz 1 be majd onnantól felhúzod 2-3-4-stb Majd visszafelé üresbe teszed,erre van lámpa is általában hogy mikor van üresben.

Amit gyakorolj elsőre az az elindulás megállás.Figyelj oda hogy lassan engedd ki a kuplungot úgy hogy picit pörgeted a motort.Azaz ilyenkor hosszan csúsztatod.A lényeg hogy érezned kell azt a pontot amikor fog a motor :) Ne izgulj nem egy nagy ördöngösség menni fog,ha esetleg kihagytam valamit a többiek úgy is leírják! :)

2014. júl. 2. 11:38
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!! ment a zöld pacsi
2014. júl. 2. 12:08
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!!! ment a zöld pacsi
2014. júl. 2. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!