Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan térkép vagy oldal...

Van olyan térkép vagy oldal ahol tudok keresni motoros ismerősöket?

Figyelt kérdés

2014. júl. 1. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Facebook, van egymilliárd motoros csoport.
2014. júl. 1. 10:36
 2/6 anonim ***** válasza:
egyedül félsz motorozni vagy minek keresel társakat ez a mostani motoros társadalom egyre jobban emlékeztet egy nagy meleg családra dugjuk egymás fejét a másik seggébe
2014. júl. 1. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Én sem értem ezt a bandába motorozást főleg a speedeseknél, mert azok kenik neki álltalában. Aki hátul megy annak mennyire kell már nyelezni, és sokkal veszélyesebb manővereket be kell vállalnia mint az elsőnek, hogy ne maradjon le.

Bár nem tudom neked milyen motorod van, de szerintem nem jó bandába motorozni. Na mindegy ez egyéni vélemény.

Szerintem is facebook.

2014. júl. 1. 18:54
 4/6 A kérdező kommentje:

Speed motorom van :)

Van benne igazság amit mondtok, mert sokszor nem annyival megy az ember mint ha egyedül menne.

Nem tudom, hogy miért csak társas lény az ember..

Nem azt mondom, hogy 10-20 fős csoportban szeretnék motorozni de 1-2 "társsal" jobb is lehetne szerintem. Ha véletlenül történik valami akkor se hátrány..

2014. júl. 2. 11:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Merrefele laksz?
2014. júl. 2. 15:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Borsod Megyegy/ Sárospatak
2014. júl. 2. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!