Mitsubishi Lancer 1600 GLXi (113Le) vs. Honda Civic 1.6 ESi (125lE)?
Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 23:48
11/16 A kérdező kommentje:
Nagyon vonz az ESI csak sokat eszik.Tudom ha ilyenem lenne énsem tudnám megállni hogy néha ne tapossak neki oda.De családos emberként viszont sok a fogyasztása.. :( Jah és 400 ezer alatt vannak még jó állapotú ESI-k vagy csak mind a fiatalok által letiprott kihajtott meghírdetett van?
2014. júl. 1. 18:40
12/16 anonim válasza:
hát figyelj, én teljesen megértelek, de az lsi is tud fogyasztani ha odalépsz neki , az esivel meg téll nyugis tempónál 7-el elmegy, az lsi meg kb 6 , most ha belegondolsz 450ft kb a különbség, tudom a mai világba ez is sokat számít , de 100km-ről van szó,hát igazából nem biztos , hogy fiatal által kitaposottat találsz csak, felhívod megérdeklődöd az illető hangjából kiderül , hogy kis pista vagy sem...ám 350-ért vettem, de haveromé volt , 7 évig volt nála, mindent tudok róla, vétel előtt volt vezérműszíjcsere, olaj, szűrők, összes féktárcsa/betét , ott voltam láttam mindent , szóval, de a rozsdásodás sajnos hondáknál eléggé gyakori :/
13/16 A kérdező kommentje:
A rozsdát lehet javítani.De motort cserélné neccesebb.Hát lehet igazad van! :) De egy kis nosztalgia: [link]
Egy fasza felni már dobna rajta,De ez is beszippantja szerintem a 8-at :( Hát most már úgy vagyok vele ha meglátok egy szépet megveszem ennyi :D Életem végéig válogathatnék a használt piacon, a 15évnél öregebb kocsik közül nehéz jót kifogni reális áron :S Azért köszi a segítséget!!! :)
2014. júl. 1. 19:38
14/16 anonim válasza:
15/16 anonim válasza:
Ha esi ilyet ránt szelepváltásnál, a vti milyen lehet :D autokerekedőtől ne vegyél, azok lehúznak
16/16 anonim válasza:
hát remélem egyszer lesz alkalmam kipróbálni egy vti-t :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!