Melyik legyen életem legelső saját autója?
Sziasztok,
Jogsi pipa és emellé kellene egy autó, ami kezdőautónak is megfelel, de mégse egy lada, mert azzal sosincs semmi gond.
3-400E-ig gondolkoztam. Nincsenek nagy vágyaim, de azért egy 21 éveshez passzoljon a járgány. Gondolkodtam VW Golfokon, Seat Cordobán, Opel Astrán... de nemigazán tudok dönteni, mivel nem volt részletes tapasztalatom hosszútávon vezetni ezeket.
Esetleg ötleteket tudnátok adni? Mind ezekre, amiket én írtam illetve ezeken felül
ui.:
- Necsak kinézetre vagy márkára kérek kommentet, tehát olyanok írjanak, akik értenek valamennyire hozzá és volt tapasztalatuk ekkora árkategóriájú kocsikkal.
21/f
Astrához már nekem is volt szerencsém. :) Egy J astrát bi-turbóval, esetleg egy régebbi 1.7CDTI H Astrát nagyon tudok ajánlani. Bár ezeknek az árához majdnem még egy nullát hozzáírhatsz az általad írt összeg végére.
Az öreg F Astrák is állítólag jók, ha kifogsz olyat, aminek még nem rohad a kasznija. De azért ne várj el tőle túlzott ergonómiát, mai extrákat és ülésbe préselő gyorsulást. Ez az autó nem erről szól. Persze A-ból B-be elvisz így is.
Astrákat én is néztem, de valahogy nem fogott meg maga a kocsi. A Cordobában látom "valamit" ami tudom, hogy a szívemhez nőhet, viszont nem akarok egy rossz vételbe se beleszaladni.
Persze a kocsi nem gyorsulásra kell, nézzen ki valahogy, de a hegyre azért fel tudjon vinni, mivel elég meredek részen lakunk :)
és esetleg egy ilyen kis colt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!