Levi007 kérdése:
Aprilia sr50 vélemény?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék venni egy Aprilia sr50-es motort. Valakinek van valami tapasztalata? Jó döntés lenne megvenni?2014. jún. 28. 18:10
1/5 anonim válasza:
Én azthallottam róla hogy szétvan hajtva a legtöbb sajnos.
2/5 anonim válasza:
találni azért jót, dehát biztos kapott már az élettől , nekem van sr 50-em ( körlámpás) de nagyon jó kis motor, menetteljesítménye is jó, én bátran ajánlom , ha jót fogsz ki , megéri az árát
3/5 anonim válasza:
Nagyon megéri a pénzét, nekem is volt egy, mindig nyélgázon nyomtam neki, és soha nem hagyott ott, semmi baja nem volt.
4/5 anonim válasza:
Utolsó, hát pont ez a baj a legtöbb ilyen sportos robogóval: nyélgázon használják, és a lelke kivan, amikor el akarják adni.
Kérdező: ha találsz jó állapotút, akkor jól jársz vele. Arra figyelj, hogy az injektorosokat kerüld el. Maradj a karbis mellett.
5/5 A kérdező kommentje:
Okés. Köszönöm szépen a válaszokat. A motor teljesen jó állapotban van. Az egyik haverom árulja ugyhogy tudom, hogy nincs baja.
2014. jún. 29. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!