Ki hány óra alatt csinálta meg B-s jogsin az 580 km-t?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve, a 20. órámnál járok, és 90 km-em van eddig meg kb. Nem nagyon ment az elején, nem mertem kimenni forgalomba csak a 15. óra után...de már tök jól ráéreztem, persze még kell vezényelni, de jól fejlődök! De ez így nem jó, ha ennyire keveseket megyünk, rá fog menni a gatyám is. Most a forgalomban 22, 10 ill. 13 km-t mentünk a másfél óra alatt. Egyfolytában a kis utcákban gyök 2-vel gurulgatunk...ez normális így, másnál is így van?2014. jún. 27. 14:41
1/5 anonim válasza:
hát nem...ez így már nem is azért de vicces.. hát én már első órán vissza fele vezettem városba félútig, utána meg félóra rutin pálya többi város ( persze mikor még rutin vizsga is volt) , az hogy másfél óra alatt 10-20km azt nem is akarom felfogni hogy??????????????????
2/5 anonim válasza:
Drága tesvírem kimenntünk a pájára oszt nyomtam neki százhármincal, cak úgy reppült a gépp.
3/5 anonim válasza:
Úgy tudom 30 óra a kötelező, öcsém nemrég csinálta meg a jogsit és 5 plusszórát vett, hogy meglegyen a kilométer. Abban viszont biztos vagyok, hogy 15. órára már azért a felénél járt kb. Eleve durva, hogy csak ennyi óra után mentél ki forgalomba, mikor már első órán normális esetben ez megtörténik. Beszéld meg az oktatóddal, hogy többet menjetek, mert néma gyereknek anyja se érti szavát.
4/5 anonim válasza:
5 évvel ez előtt még nem volt min. km amit vezetni kellett. Km 20 km-t kell megtenned 1 óra alatt és az nem sok. Én már az 50km/h-t annyira unom hogy alig bírom ki hogy ne menjek gyorsabban :D Ezt a sebességet simán lehet tartani.
5/5 anonim válasza:
Kötelező óra alatt általában emg szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!