Tegnap cseréltem gyűrűket a simsonba és azóta nehezen indul. A gyűrű miatt vagy valami más gond van?
Figyelt kérdés
Mi lehet a baj?2014. jún. 25. 10:20
1/3 anonim válasza:
Nem jó gyűrűt tettél bele, nem jól, kihagytál valamit stb. MI az hogy nehezen indul? Nehéz berúgni vagy könnyen jár de nem indul? Mit szedtél le? Mit szedtél szét? Jól raktad össze?
2/3 A kérdező kommentje:
Pedig elvittem a dugót és arra kértem gyűrűt mindent úgy raktam le ahogy volt és vissza is.Könnyű rúgni csak sokat kell mire beindul.
2014. jún. 25. 12:34
3/3 anonim válasza:
1:
Acél perselyes 2T motornál a henger és a gyűrűk együtt kopnak. Méghozzá a henger oválisra. Ebből következik hogy gyűrűket csak fúrással együtt cserélünk.
2:
Attól, hogy a dugattyúra jók a gyűrűk attól még a hengerbe nem biztos. A gyűrűket, dugattyú nélkül a hengerbe kell tenni és hézagmérővel megmérni a végei közti távolságot. Ennek adott értékek között kell lennie.
(persze egy kopott hengernél felesleges, mert ovális hengerben úgyse tömítenek rendesen a gyűrűk)
Na így hirtelen ennyi.
Bár inkább azzal kellene kezdeni a szerelgetést hogy átnyálazod a simson javítási kézikönyvét. Aztán akkor rögtön tisztába lennél pár alapvető dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!