Nem gond ha előbb befizetem a B. kat. -ból a forgalmi vizsgadíjat?
Figyelt kérdés
3órám van vissza, szerdán vezetek 2-t , marad 1 amit a vizsga elötti nap szoktak levezetni.
Még nem mondta az oktatóm hogy fizessem be a vizsgadíjat, de az gond ha mondjuk igy előbb befizetem?
Tehát nincs valami "szabály" vagy vmi hogy meddig érvényes a befizetés? Tehát ha holnap befizetem és mondjuk csak 1,5hét mulva kéri ki az időpontot az oktatóm!?
Mindenképp bekell fizetni, de mindegy mikor nem?
Kicsit előrébb mennék tehát mikor mondja hogy fizessem be én már adnám neki a számlát...
2010. jan. 4. 17:18
1/4 anonim válasza:
Nem tudod előre,mert a befizetéskor adják az időpontot.Csak együtt megy a kettő.Legalábbis Miskolcon.
2/4 anonim válasza:
Majd kérdezd meg az oktatót, de amúgy azt hamarabb kell befizetni mert amíg nincs a kezedben a papír h befizetted addig nem tud vizsgára jelenteni. Jah és készülj fel mert 3700-ról 11000 Ft-ra emelték.
3/4 A kérdező kommentje:
Tudom.. az árat is :S
Nálunk a vizsgaidőpontot csak az oktatóm kérheti ki a számlával együtt...
2010. jan. 4. 17:49
4/4 A kérdező kommentje:
Pont azért gondoltam, hogy előbb befizetem, hogy mire azt mondja nekem ,hogy fizessem be és vigyem neki a számlát akkor már oda is tudom adni! Nem kell várnia, egyből kikérhetné:)
2010. jan. 4. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!