Forgalmi vizsgadíj. Tényleg emelték az árát?
Tavaly megvágtak forgalmin, idén hívott az oktatóm, hogy mehetek vizsgázni, de a vizsgadíjat valami 11 rongy köré emelték fel... Ez nagyon soknak hangzik.
itt még ennyit írnak.
Igen, megdrágult! 11ezer lett :S
De érdekes, hogy csak a forgalmi vizsga lett ennyire drága...
Akkor most A1-re is 11.000 Ft lett?
Nem örülnék neki...
A neten keresgettem én is, de még nem találtam erről semmit. Azonban az iskolavezetőknek már megküldték, így már biztosra veheted, hogy emelték a vizsgadíjakat és valóban a forgalmi vizsgadíj a legdrasztikusabb.
A kérdésedre adott válaszok között olvastam, hogy panaszkodnak az oktatóra... Nekik mondanám, hogy az iskolavezetőtől kérhetnek másik oktatót, vagy akár iskolát is válthatnak. Ehhez csak egy áthelyezési papírt kell kérni, ami elvileg díjmentes, de sok iskola kér érte pénzt. Valamint, ha meg van a kötelező óraszámod, és úgy érzed megfelelnél,akkor a kérésedre az oktatónak ki írhat vizsgára.
A másik, hogy valóban ki kell fizetni a vizsgadíj különbözeteket azoknak is, akik már előtte befizették a vizsgadíjakat.
Ha ezzel kapcsolatban kérdésetek lenne, akkor szóljatok nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!