Mi a véleményetek az Opel Astra 1.6-ról?
Az 1.6 8v(75Le) kiváló, a 16V(101Le ecotec) kevésbé...
Kényelemről tulajdonképp lehet beszélni, mert szerintem kényelmesebb mint egy Golf3, ami egy kicsit zavaró lehet, hogy a kormány nem az üléssel szembe van, hanem kicsit jobbra.
Inkább a kaszni miatt kell agódni: a korai típusok, amik már lassan 20évesek, hajlamosak rohadni(tank körül, hátsó ívek, hátsó nyulvány--->ha olyan beleszakad a rugó is)
nézd, amolyan nemes egyszerűséggel qurva jó minőség .. azaz ne várj francia kényelmet de francia gagyi minőséget se, nagyon megbízható, nagyon strapás kocsi, nem hiszem, h ott hagy bárhol. Tudod én azzal bejártam Europát, semmi gond, na azóta én barom egy renaultra cseréltem (teljesen újat vettem), ezt kb kéthetente viszem szakszervízbe és ott s etudják mi a baja, és ez így megy jó ideje aztán havonta innen-onnan autómentő viszi be, "csak mert" .. ők sem tudják.
Tehát lehet szidni a német autók keménységét és fapados jellegét, de minőségben azt hiszem elsők.
Egyetértek az utolsóval!
És én kifejezetten élvezem a német autók keménységét, olyan sportos :D merev a kasztni és teljesen biztonságosan érzem magam benne - nemúgy mint egy Suzukiban
egy BMW E30 tulaj
Nekem is 101LE-s Ecotec motoros van,nekem is bejön csak kíványi voltam rá hogy másnak mi a véleménye róla.XD
Köszi a véleményeket.Jah és szerintem is nagyon kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!