Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan húzzak szét egy MZ EZT...

Hogyan húzzak szét egy MZ EZT 125 blokkot?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy mit kell kicsavarozni, hogy szét jöjjön ?

A csavarokat, ami összetartja a két blokkfelet, azt kiszedtem és a gyújtást is.Elkezdtem csavarhúzóval szét feszegetni, Kb fél centire jött szét egymástól a két blokk fél, és most nem igazán akar tavább menni.

2014. jún. 22. 22:05
 1/3 anonim ***** válasza:

"Elkezdtem csavarhúzóval szét feszegetni"

És ezzel az okos lépéssel el is cseszted mindkét blokkfelet...

Innentől kezdve maximum tömítő pasztával lehet majd összerakni. De akkor sem biztos a pontos illeszkedés...

Ahhoz meg, hogy barmolás nélkül szétszedd csupán annyit kelletett volna tenned hogy gúglizol egy szerelési útmutatót hozzá. Abban minden le van írva.

Aztán összedobtál volna hozzá egy széthúzót amivel roncsolás nélkül szétszedhetted volna...

De azért még most sem késő. Akkor talán elég lesz egy fél tubus paszta...

2014. jún. 22. 23:09
 2/3 kata kata ***** válasza:
2014. jún. 23. 05:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A szétfeszegetés abból állt, hogy egy keményebb fadarabbal és kalapáccsal szét ütöttem.Mostár sikerült szétszedni.

2014. jún. 23. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!