Attila kov kérdése:
Aprilia Leonardo 125cc-re hogyan tudnék rakni sportlégszűrőt és mekkora átmérőjű kellene rá? Várom segítségeteket!
Figyelt kérdés
2014. jún. 22. 19:55
1/2 anonim válasza:
sztem felesleges a sportlégszűrő mert nem szűr annyira mint a normál/gyári légszűrője, főleg hogy a Leonardo nem sport motor. Nekem RS 125-öm van és én is sport szűrőt akartam rárakni, de az egyik mérnök/szerelő ismerősöm mondta hogy ne rakjak rá sport légszűrőt, mert felesleges. Az átmérője szerintem megegyezik a gyárival, de gondolom úgy is boltban akarod megvenni, ott pedig megmondják hogy milyen kell rá és olyat adnak neked.
2/2 A kérdező kommentje:
Igazából azért szeretnek sportlegszurot mert kb 5000 ft mig a gyarinak csak a gumicsöve 16000 ft. Az interneten akarom megrendelni dw meretet sehol nem irnak.
2014. júl. 1. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!