Gondom van egy 87-es subaru boxer motorral. Tud segiteni valaki?
Nos,tobb problemam is van amiket lefogok irni,hatha igy telyesebb kepet kap egy hozzaerto.Eloszor is,az autom egy 87-es Subaru Leone 1.8 literes hengerenkenti befecskendezeses,duplaszivotorkos boxermotorral,4x4-el.A kovetkezo problemakat eszleltem: 1.kiprobaltam parszor terepen.normal uzemhomersekleten hegyreindulasnal fullad le a motor.egyszeruen ahogy engedem ki a kuplungot,esik a tura es ha nem vigyazok,bedoglik.
2.egy vettem eszre mintha neha az egyik henger lustalkodna/nem mukodne.probaltam az injektktoroknal az uzem kozbeni szal lehuzogatast de mindegyiknel megvaltozik a hangja,viszont vannak idoszakok amikor botlik a motor menet kozben....hirtelen elmegy az ereje,aztan par masodperc mulva hirtelen rarant es kezd huzni.ezt a dolgot foleg olyankor eszlelem amikor keves benne az uzemanyag pl mar csak 4-5 liter van benne.
3.altalaban nehezen indit hidegen is es melegen is (rendszertelenul fordul elo).olyan a benzinpompam hogy inditas elott,ha a kontakt rajta van,idoszakos megszakitasokal hallatszik ahogy nyomja a benzint.ha az elso nyomas kb felidejeben inditozok,felfordulatra indul a motor,viszont ha tobet hagyom a kontaktot rajta,3-4 masodpercig hajtatja mig nagynehezen elindul.
Nagyon orvendenek ha valaki tudna segiteni mert nagyon szuksegem lenne az auto jo mukodesere es elnezest a hosszu szovegert...
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!