Tegnap hoztam vissza a robogót a szervizből. Karburátor tisztítás stb. De most viszont semmire nem reagál, mármint elektronika terén. Mikor hoztam azt mondták rossz a batri. Vettem újat, beszereltem itthon de semmi! Mit csesztek el?
Figyelt kérdés
2014. jún. 22. 11:45
1/1 anonim válasza:
Fene tudja, de nem kellett volna magad hagyni lerázni. Mert mitől lett rossz az aksi (batri), ha nem ők cseszték el? Most már félő hogy nem is fognak veled foglalkozni, vagy csak külön pénzért. De ezekhez soha többet ne menj. Esetleg a biztosítékokat nézd meg. Kérdés hogy a karbi mennyire lett jó, vagy az is elcseszve, mert hogy próbálták ki ha nem ment a motor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!