Lemostam az autómat kézimosóban ( nagynyomásúval) és utánna nem akart indulni! Most ha esik az eső nem tudok vezetni? Mert le áll?
Most mostad le először mióta megveted? Mikor vetted meg? Lehetséges, hogy korábban törve volt és az illesztések, szigetelések nem olyanok, mint amilyennek kellene lenniük.
Amúgy az, hogy magasnyomásúval ilyet tapasztaltál, attól még esőben nem fogsz, mivel a magasnyomású nagyon-nagyon erős vízsugár. Az eső pedig ha fejre áll, akkor se fog még csak a nyomába se érni.
A biztonság kedvéért vidd el egy szerelőhöz, az pikk-pakk megtalálja, hogy hol nem jó a szigetelés.
Valószínűleg valami beázott. Ha szerencséd van magától kiszárad és nem okoz nagyobb galibát.
Én egyszer és utoljára használtam ilyen magas nyomású kézi mosót.
Nekem a generátoromat vágta haza, 40.000Ft volt a javítás. Nem 100%, hogy a mosástól ment tönkre, de azóta is biztos, ami biztos, otthon slaggal meg vödörrel mosom a kocsit.
Egyáltalán nem biztos, hogy a mosóval van a baj!
nekem pl. a biztosítéktábla pont a sofőr oldalon van a motortérben közvetlen az ablak alatt. Ha annak pl. kimenne a gumitömítése simán belefolyna a víz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!