Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lemostam az autómat kézimosóba...

Lemostam az autómat kézimosóban ( nagynyomásúval) és utánna nem akart indulni! Most ha esik az eső nem tudok vezetni? Mert le áll?

Figyelt kérdés
Lemostam az autóm (Daewoo nexia) egy kézi mosóban ugy ahogy szokás amikor végeztem beindult de leált utánna a harmadik próbára már megint beindult de mintha nem ment volna mindegyik henger, elindulás után pedig kb 5 perc után megszünt a hiba nem tudom mi lehet , most ha esik az eső nem tudok vezetni? mert le áll? Nem mostam le a motort! csak a szokásos kivülről!!
2014. jún. 20. 21:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Tippre elektronikába folyt víz.
2014. jún. 20. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Most mostad le először mióta megveted? Mikor vetted meg? Lehetséges, hogy korábban törve volt és az illesztések, szigetelések nem olyanok, mint amilyennek kellene lenniük.

Amúgy az, hogy magasnyomásúval ilyet tapasztaltál, attól még esőben nem fogsz, mivel a magasnyomású nagyon-nagyon erős vízsugár. Az eső pedig ha fejre áll, akkor se fog még csak a nyomába se érni.

A biztonság kedvéért vidd el egy szerelőhöz, az pikk-pakk megtalálja, hogy hol nem jó a szigetelés.

2014. jún. 20. 23:32
 3/10 Vizéli László ***** válasza:
Az első autómnál én is tapasztaltam ilyen gondot. Nem fog leállni az esővíztől, csupán arra figyelj ha valahol megáll a víz tócsába ami azért elég nagy, (Tatabányán felhőszakadáskor gyakori jelenség hogy az egész úton hömpölyög a víz, mert a csatornák nem nyelik el a hirtelen leesett nagy mennyiségű vizet) ne hajts bele nagy lendülettel, mert valahol a motortérbe felveri a vizet és akkor az általad leírt jelenség tapasztalható. Ha nem tervezed eladni az autót akkor én is javaslom átnézetni a szigeteléseket egy szakemberrel.
2014. jún. 21. 06:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Valószínűleg valami beázott. Ha szerencséd van magától kiszárad és nem okoz nagyobb galibát.

Én egyszer és utoljára használtam ilyen magas nyomású kézi mosót.

Nekem a generátoromat vágta haza, 40.000Ft volt a javítás. Nem 100%, hogy a mosástól ment tönkre, de azóta is biztos, ami biztos, otthon slaggal meg vödörrel mosom a kocsit.

2014. jún. 21. 11:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha csak nem a motorteret mostad magasnyomásúval akkor nem sok köze lehet a generátorhoz...
2014. jún. 21. 11:24
 6/10 anonim ***** válasza:
De lehet, ugyanis az alsó légbeömlő jobb oldala mögött ott csücsül a generátor. Szemből nem nagyon védi semmi, főleg nem 130barral szemben.
2014. jún. 21. 11:28
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! pár napja vettem az autót először mostam le de többször nem!! de azért el megyek egy szerelőhöz!!!
2014. jún. 21. 17:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy a mosóval van a baj!

nekem pl. a biztosítéktábla pont a sofőr oldalon van a motortérben közvetlen az ablak alatt. Ha annak pl. kimenne a gumitömítése simán belefolyna a víz...

2014. jún. 21. 17:50
 9/10 A kérdező kommentje:
lehet benne valami mert amikor végeztem akkor észre vettem hogy a söfőr oldalon befolyt a viz!! lehet a gumitömitéssel is baj van! nekem is azon az oldalon van a biztositék tábla!
2014. jún. 21. 18:41
 10/10 Napkiraly ***** válasza:
Gyertyakábel csere. Nekem is csinálta egy autó esőben, hogy rángatott, a pára tette.
2014. jún. 22. 23:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!