Hogyan lehet füstöltetni a diesel motort?
Figyelt kérdés
Adott egy diesel autó, ami alap esetben egyáltalán nem kormol, viszont én szeretném, ha néha mégis felhőt eregetne. Hogyan lehet ezt megvalósítani? Láttam olyant, hogy a turbó nyomócsövére szereltek egy kis szelepet, és azt nyitogatták.2014. jún. 20. 20:36
11/15 anonim válasza:
Egyszerű a megoldás és semmibe nem kerül: a turbó és az interccoler közötti csövet kösd le! Vagy bármelyik másik turbó utáni csövet.
Alapjáraton nem lesz egy deka füst se, de ha nyomsz egy nagyobb gázt, nem látod majd a tükörben a mögötted jövőt.
Sajnos nekem már durrant el ez a cső, úgyhogy tapasztalatból írok.
Utána meg bármikor 2 perc alatt vissza tudod csinálni.
Viszont hosszabb távon a motornak, EGR-szelepnek, katalizátornak, DPF-nek (ha van) nem igazán fog használni a mutatvány.
12/15 anonim válasza:
Minden adagolós TDI fütöl már, mert mind elérte már azt a km-t amikor füstölnek. És akkor ehhez hozzájön még a strapabiró VW féle 1.9 TDI, amit mindenki felchippel 150 lóra, aztán úgy füstölnek hogy csak na...
13/15 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy ekkora port fog kavarni ez a kérdés... Nem tudom, hogy aki nem válaszolni akar, az miért ír ide, nem tudod miért szeretném, hol, mikor szeretném, de ítélkezel. Ez a szánalmas. A többieknek köszi.
2014. jún. 24. 09:50
14/15 anonim válasza:
" nem tudod miért szeretném, hol, mikor szeretném, de ítélkezel. Ez a szánalmas."
Bárhol szeretnéd csinálni, a környezetedet szennyezed vele!!
Ez a szánalmas!!
...és az, hogy ezt nem fogod fel, ennyi idősen sem!!!
15/15 anonim válasza:
minek? füstöl a szardízel magától is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!