Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miket nézzek meg az autón...

Miket nézzek meg az autón mielőtt hosszú útra indulok?

Figyelt kérdés
Most volt egy hónapja műszakin meg szervízen, csak hogy mégis én itthon mit ellenőrizzek le.
2014. jún. 20. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Folyadékok szintje, gumik állapota, fék rendesen fog-e, elektronikus kütyük működnek-e (lámpák, légkondi, ilyenek, légzsákot ne próbáld ki).
2014. jún. 20. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Gumik állapota, Ékszíj, Hűtővíz, Olajszintek, Világító berendezés, Kormány és fékrendszer, a pótkereket nézd meg hogy jó-e, izzókészlet, elsősegély csomag benne-e van.
2014. jún. 20. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
A fentieken túl az első féktárcsák vállasságát és a fékbetétek kopottságát. Ezt a műszakin nem nézik csak hogy ott éppen pillanatnyilag van e nagy eltérés a két oldal fékhatékonysága között. Ha hegyes-völgyes vidékre mész (Alpok, Tátra stb) akkor ne indulj neki erősen vállas tárcsákkal és 1-2 mm vastag kopóréteggel a fékbetéteken, mert meg fog égni a fék. Ehhez le kell venni az első kerekeket ha a felnin át nem láthatók.
2014. jún. 20. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:

1000+ km-s úton elszoktam vinni az autót a szerelőmhöz, aki átnéz nekem mindent, és mivel évek óta nála szervizelek minden autómat, igy ezt szivességből teszi.

De otthon: folyadékok, fék, nincs e valami gyanús hang a motor, futómű felől, elektronikai dolgok rendben vannak e.

2014. jún. 20. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:
57%
A tankot nézd meg ne legyen üres mert akkor nem jutsz messzire
2014. jún. 20. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!