Robogó első villa újrakrómozása?
Figyelt kérdés
Robogó első villájáról pattogzik le a króm (mert gagyi vagy mert kavicsot kapott, nem tudom). Az új villa ~ 30e lenne. Elképzelhető, hogy újra lehetne olcsóbban krómoztatni? Amúgy szerkezetileg hibátlan, csak a króm pattog le sajnos pont a szimmeringnél és megeszi azt...2014. jún. 20. 10:59
1/4 kata kata válasza:
Természetesen le lehet krómoztatni újból.Érdeklődd meg egy galvanizálótól az árakat.
2/4 anonim válasza:
Villaszár alsó része?
Sok cég foglalkozik ezzel. Én veterán motort újítottam fel, szóval krómoztattam pár alkatrészt már én is.
Ahol én csináltam ott egy pár teleszkópszár minden előmunkálattal együtt kb 6000ft.
Árlistájuk :
Már csinálnak alárezezéssel is. Az kicsit drágább, de ha vannak a felületen sérülések amiket nem lehet, nem érdemes kicsiszolni azzal éri meg csináltatni.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagy király vagy heeegany, köszi szépen!
2014. jún. 20. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!