Szerintetek ez az átalakítás megérné? (Audi A4)
96-os évjáratom van, és ilyen nagyrácsos lököst akarok feltenni két új lámpával.
Kasztnis vagyok, így megtudom oldani magam.
Gyári cuccok megmaradnának, géptetőt kellene venni a bontóból, hogy műszakira visszateszem és úgy átmegy.
Vaaaagy beleszólnának? Elvégre típus azonos...
Sokkal újabbnak tűnik így az autó.. mutatós
Ha neked tetszik akkor megéri, semmi sem fog attól még változni az autó tulajdonságain.
Ez kicsit olyan mint amikor a lányok kisminkelik magukat hogy szebbnek és fiatalabbnak nézzenek ki.
(természetesen nem sértésnek szánom, minden lány szép és fiatalos)
Ha sikerül szépre megcsinálni, akkor talán, de szerintem nehéz lesz a single fame-et integrálni az autó formájához.
Arra készülj fel, hogy lehet mégsem fog olyan jól mutatni és akkor megy a verda a jajjdecsunya.blog.hu -ra. Amit a kérdésben linkeltél az egész szép munka, biztos nem 50 000-be került. Ha van egy kis ízlésed és baromi sok pénzed, akkor egy igényes melóba belefoghatsz. Ha nincs és csak ilyen lenne a végeredmény, akkor szertintem inkább hagyd:
Köszönöm :)
Hát az a két kép amit linkeltél tényleg undorító lett :D
De próbálkozzunk azért hátha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!