800 ezer ft-ért milyen családi autót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Diesel, kombi érdekel elsősorban.
Eddig ezeket nézegettem:
307 SW/break
406 break
Opel nem érdekel se B vectra, se astra, köszi.
2014. jún. 18. 17:51
1/8 anonim válasza:
1.9 TDi motorosokat nézegess, ami Volkswagen, Audi, Seat autókban van.
2/8 anonim válasza:
Családi egyterűből a Ford Galaxy, Seat Alhambra, VW Sharan ami elég jó, ugyanaz a 3 autó.
3/8 anonim válasza:
citroen picasso
seat cordoba (nem túl nagy)
Focus kombi
4/8 anonim válasza:
én nemrég vettem 307et. szerelőnél át kell nézetni, meg vannak típushibák (307club oldalon megtalálod). ezeket nézd át és ha minden rendben nagyon hálás autó.. modern, fürge (1.6benzin az enyém). a hdi peugeot motorok mégjobbak
5/8 A kérdező kommentje:
307-esben mennyi km-ed van? Mennyire jöttek elő a hibák?
Nekem is van 307 (én írtam ki a kérdést, de nem én veszek autót, hanem egy barátom), és nagyon szeretjük, énis ezt ajánlottam. 2.0 hdi, 90 LE, nincs 2-s tömegű lendkerék, mégis megy mint a szél, szóval ja, fain.
2014. jún. 19. 12:58
6/8 anonim válasza:
217 ezer van benne. Abból 3 ezret hajtottam én bele. Olajcserére és jó minőségű szűrőre kell odafigyelni.
7/8 A kérdező kommentje:
mennyit fogyaszt benzinesként? nem túl sokat?
2014. jún. 19. 13:05
8/8 anonim válasza:
Nem, nem fogyaszt túl sokat, figyelj ez attól függ, hogy nyomod neki, én kijövök 6-6,5 el vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!