Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért mondják sokan azt hogy...

Miért mondják sokan azt hogy használt autót max 100 ezer km-ig veszünk?

Figyelt kérdés
Miért baj ha többet ment ennél? Vagy mitől olyan bűvös szám ez?

2014. jún. 18. 16:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"mert elhasználódik, és annyi km felett már előjönnek a problémák amikre költeni kell."

Kopó alkatrészekre mindig költeni kell, de a vezérlés, fékek költsége egyáltalán nem vészes. De én még nem láttam gyújtáskapcsolót, önindítót 100 ezer után szétmenni. Pedig 2 autónk is van 200 ezer km felett, és kopó alkatrészeken kívül egyszer kellett egy ABS jeladót cserélni összesen.

2014. jún. 23. 13:05
 12/17 anonim ***** válasza:
nem baj kellenek az ilyan emberek akik megveszik a 300 ezerről 80-ra tekert órás kocsikat, utána mikor meg már 400 van a kocsiba és télleg szétmegy az önindító ez az amaz, akkor télleg el is hiszik hogy ennyit bírnak azak a kocsik és mindez 150 ezernél történt... :D
2014. jún. 23. 16:16
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

újonnan vettük az opelt, és kb fél éves volt mikor tönkrement először a gyújtáskapcsoló, akkor garanciába cserélték, aztán megint tönkrement 5 éves korában a kapcsoló.

most lesz nemsoká 7 éves, és 2-szer kellett kapcsolót cserélni, most van benne 80.000 km.

és valóban nem nagyon adják el az emberek azokat az autókat amiben 100.000 alatt van, mert mi is alig használjuk, mégis 7 év alatt benne van 80.000 km, akinek nincs pénze cserélgetni 3-4 évente az autókat az keveset is hajt bele, mert üzemanyagra sincs rengeteg pénze, és előbb utóbb összeszaporodik benne a km.

akinek meg van pénze 3-4 évenként új autót venni, annak van pénze tankolni is, és azért adja el sok km-vel, fiatalon.

2014. jún. 23. 16:35
 14/17 anonim ***** válasza:
40%
Épp ezért (és saját tapasztalatból) nem veszek Opelt ;)
2014. jún. 23. 16:51
 15/17 Beviz Elek ***** válasza:

hát nem tom....

az elözö nissanomat 200e km környékén vettem (vagyis ennyit mutatott), 3 év alatt beletekertem 100e km-t, és a gyári gyújtáskapcsoló van benne.

ti megszívtátok, de nem általános dolog.

nincs semmi baj a 200+ossal sem, ha nincs 500ról visszatekerve és vigyáztak rá

én mondjuk pont lesz rom, mert otthon van másik motor, nem esek kètségbe

2014. jún. 23. 16:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Apám munkahelyén van egy céges Audi, már túl van 1 millió km-en. Az ennyit futottakat simán eladják visszatekeréssel mások 200-300 ezer közöttinek, ezért persze az emberek azt hiszik, hogy a 200-300 ezer az már nem vállalható kategória.
2014. júl. 11. 11:22
 17/17 anonim ***** válasza:
honnan tudod hogy gyári gyújtáskapcsoló van benne, ha 200 ezer km-vel vetted?
2014. júl. 11. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!