Motorosok! Milyen kezdőmotort ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
Max 100.000 Ft-ot tudnék rászánni, mert még ott lenne az átírás és egyéb hülyeségek ami kb. 30.000 Ft
100 kg vagyok.
2010. jan. 3. 14:04
1/9 A kérdező kommentje:
ja és 125 ccm lehet maximum, mivel A1-es jogsim lesz.
2010. jan. 3. 14:05
2/9 anonim válasza:
Természetesen ETZ 125,ennyi pénzből egész korrekt példányt is lehet kapni.Tanulómotornak ideális,ha az ember minél kevesebb költségből szeretné megúszni a tanulóéveket.
3/9 anonim válasza:
ETZ-t egyértelműen. Kitűnő tanulómotor, jobb bejárni a "ranglétrát".
Üdv, reni
4/9 anonim válasza:
MZ ETZ 125
MZ TS 125
MZ Trophy 125 (bár ez veterán és 100k-ért nem kapsz)
5/9 A kérdező kommentje:
az etz 125 nekem is tetszik viszont az lenne a kérdésem, h milyen az alkatrész ellátottság hozzá? sok eredeti alkatrész van hozzá?
2010. jan. 3. 15:36
6/9 anonim válasza:
Eredeti alkatrészek már igen kopottak, de börzéken találkozón lehet szerezni. Inkább akkor külföldről rendelj, pl a-k-f.de asszem ők ehhez is gyártanak
7/9 anonim válasza:
2. hozzászóló vok: sztem simán kapsz alkatrészt, és teljesen elérhető áron. www.mzclubhungary.com itt mindent meg tudsz kérdezni, tökjó fejek. Szoktak túrákat rendezni, nagy az összetartás a fiatalok között.
R
8/9 anonim válasza:
Alkatrészt lehet hozzá kapni,utángyártottat de az = a 0-val.Akkor inkább vegyél CZ 125öst azt még olcsóbban megkapod mint az ETZ-ket.És ahoz lehet kapni eredeti gyári alkatrészekett.Emelkedőket,dombokat is jobban birja mint az ETZ.Pl:ETZ 125 terhelhetősége 160kg a CZ 125-nek 210kg.6 évig hajtottam a CZ-met minden hiba nélkül.
9/9 anonim válasza:
vegyél egy Honda Nsr-t adok linket :)
csak ajánlani tudom nekem is ilyen volt ilyennel kezdtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!