Mennyit kell ahhoz tanulni, hogy kreszből letudjak vizsgázni?
Tehát autóból megakarom csinálni a jogosítványt, vezetéssel nincs probléma, 5 éve vezetek autót.
csak kresz, műszakival lennének problémáim esetleg.
tanfolyam beíratkozás előtt kb mennyivel kezdjem el tanulni a dolgokat? és hogya tanuljam? kresz könyvből? de ott a tanfolyamon fogják tanítani a dolgokat kellően? vagy ott nem is tanítják?
Kapni fogsz egy belépőkódot a digikresz.hu-ra, vagy pedig adnak KRESZ program CD-t. Ha csak azzal gyakorolsz, tehát napi 2-3 tesztet végignyomatsz akkor simán megvan a vizsga. Nekünk még anno könyvből kellett tanulni, de én már akkor is szereztem egy CD-t aztán itthon töltögettem. Meg a füzetbe is jegyzetelhetsz.
Tanfolyamon együtt is fogtok kitölteni tesztlapokat, szóval órán odafigyelsz, meg otthon gyakorolsz és tuti megvan. Külön műszaki már nincs ha jól tudom, hanem be van építve pár alap kérdés a tesztbe.
"vezetéssel nincs probléma, 5 éve vezetek autót"
És mégis hogyan, amikor a Kresszel saját bevallásod szerint is problémáid vannak? :D
Amúgy veszel egy Kresz könyvet vagy letöltöd nCore-ról és átolvasod. Oktatáson odafigyelsz és ennyi. A többi X millió autós is ugyanígy csinálta, a legtöbbjüknek elég az oktatáson leadott anyag és a tesztelés.
nem közúton vezetek 5 éve! nem kockáztatok, hogy közúton vezessek jogsi nélkül. Itt ebben a kis városban könnyen eltudok közlekedni akármerre.
földes úton vezetek, meg mindig én állok ki az autóval meg be a garázsba, szóval az udvaron szoktam még vezetni. kb 50 km-t mehettem eddig, ebből 15km-t hátrafelé!
autó kezeléssel semmi probléma, az tökéletesen megy, tükörből tolatok, padka mellé is odatolatok 3 cm közelre is úgy hogy nem padkázom meg...
futóval is tolatok, megfordulok futóval... tudom utánfutóval nem kell vizsgázni de az is megy.
kb 11 éves korom óta tanulok menni vele, egy benzines 1.4-es autón.
eltudok közlekedni városban, csak a kérdésekre helyesen válaszolni sokszor nehéz, mert olyan válaszok vannak amiből majdnem hogy többet is jónak gondolnák.
műszaki kérdések sem okoznak hátrányt.
pár táblának a jelentése nem világos még egyenlőre, azt is tudom hogy kereszteződéseknél mikor kinek van előnye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!