Volkswagen Passat (vagy Golf/Bora) 2.3 VR5 motorral?
Mostanában utánanéztem ennek az autónak, azonban nem sok mindent találtam ugyanis nagyon ritka ez a motor és ugye nem mindennapi dolog a V5-ös motor sem... Éppen ezért kiváncsi lennék, hogy tudja e valaki hogy mennyire megbizható ez a motor? Nincsenek e problémái az érdekes felépités miatt, a vezérléssel. Annyit tudok hogy gyönyörű hangja van és nagyon megy mert az egyik fiúnak volt ilyenje a városban.
Úgyhogy most én is szeretnék ilyet venni, tapasztalatok?
nem udok érdemben nyilatkozni, de már csak azért is mert ritka, inkább vennék egy VR6-ost. Vagy ha kifejezetten olyan hang kell, mint a VR5-ösnek van, akkor olyan autót, pl. audi coupe, amiben soros 5 hengeres motor van, ugyanis annak nagyon hasonló hangja van (5 henger ezis azis) csekkold le youtubon. 5 hengeres motorral szerelt autóból azért több van, mercik, audik, volvok, fiat brava HGT, fiat coupe, fiat stilo 2.4 abarth, focus II. ST/RS, dízelbe van alfa romeo-ban is stb...
VR5:
https://www.youtube.com/watch?v=CeZr1kavsGY
audi 5 henger:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!